Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, milyen kell legyen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, milyen kell legyen egy igazi nő? (őszintén)

Figyelt kérdés
Milyen egy tökéletes csaj a szemetekben?Milyen tulajdonságokkal kell rendelkezzen?(külső,viselkedés,stílus)Hogy kell viselkedjen ahhoz, hogy érezzétek:ő kell nekem!?
2011. jan. 18. 15:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
Senki sem tökéletes, mindenkinek vannak hibái.
2011. jan. 18. 15:57
 2/16 anonim ***** válasza:
73%

A fiúk hál istennek nem egyformák, így az "elvárásuk" se egyforma.

Aki X-nek tökéletes az Y-nak nem

2011. jan. 18. 16:00
 3/16 anonim ***** válasza:
82%
az én barátnőm tökéletes :D
2011. jan. 18. 16:00
 4/16 A kérdező kommentje:
tudom hogy senki sem tökéletes...de mik azok a tulajdonságok,amiknek nem tudtok ellenálni?pl milyen személyiség?
2011. jan. 18. 16:02
 5/16 anonim ***** válasza:
52%
Az a tulajdonság hogy itt akarod megtudni hogy milyen a tökéletes nő az elég negatív
2011. jan. 18. 16:03
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem túlzottan hivalkodó,tud titokzatos maradni,de tud bátorító is lenni és tud csábos is lenni. Őszinte,mindent meg lehet vele beszélni,nem bizonytalankodik a kapcsolatainkat illetően,nem játsza meg az érzéseit,igyekszik kimutatni azokat,de ha nem megy tökéletesen,az nagyon aranyos tud ám lenni.
2011. jan. 18. 16:05
 7/16 anonim ***** válasza:
65%

külsőre mondok egyet!

- barna derékig érő enyhén hullámos haj

- kék szem

- szép baba arc

- 175 cm magas 55 kg

- szép karcsú, feszes bőr, popó, szép mellek

- 90 60 90 (értitek)

- tökéletes mosoly

- no pattanás

Na tetszene fiúk?

Egy csaj voltam

2011. jan. 18. 16:08
 8/16 anonim ***** válasza:
Hát a baba arc nem kellene,de amúgy ja!:
2011. jan. 18. 16:13
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
16:08-as, ezek csak külső jegyek. Nem lehet csak erre alapozni egy komoly kapcsolatot. Lehet valaki nagyon szép, ha buta mellé, hisztis vagy bunkó, akkor bukott ügy.
2011. jan. 18. 16:17
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehessen vele sokat dumálni akármiről.. legyen egy kicsit ravasz, kicsit perverz.. MOSOLYOGJON sokat.. legyen optimista, legyen bújós és mutassa ki a szeretetet :)

És néha simogassa az egónkat. :P

2011. jan. 18. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!