Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan, hogy valaki ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valaki ennyire nem szeret msn-en ismerkedni?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nagyon tetszik nekem, és úgy veszem észre, hogy én is neki. Sokat szemezünk, már párszor oda is jött hozzám beszélgetni, mindig nagyon kedves, bókol is finoman, beszéltük is már párszor, hogy szervezünk valami közös programot (de még nem jutottunk el oda) és a barátai is azóta elég kommunikatívak velem (holott előtte sosem beszéltem velük). Ám msn-en sosem ír rám magától, és hogyha én ráírok, akkor sem mindig ír vissza. Ha visszaír, akkor ott is kedves nagyon, de kb. fele annyit beszél, mint élőben. Pedig a pasik többsége nem pont úgy szokott lenni, hogy inkább msn-en beszél többet, mert ott jobban mer, jobban át tudja gondolni, stb.? Van ilyen, hogy valaki ennyire nem "msn-párti", vagy más lehet a háttérben? (Pl. hogy nem is érdeklem annyira)
2011. jan. 16. 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Egyetlen egy ilyen srácot ismerek, az osztálytársam. Szerintem maga a szitu zavarja. Lehet lúzernek érzi magát h gépen kommunikál veled, az gondolja ennek nincs semmi értelme, hiányzik neki a szemkontaktus stb.

Azt hiszi másnak is írogatsz közbe vagy bármi. akiről én beszélek kicsit fusztrált, szeret árral szemben úszni, ezért ha mindenki msn-en lóg, ő már csak azért se fog. Valahogy így, persze nem biztos, hogy ez a helyzet.

Lehet, hogy csak szimplán nem érdekled.

16/f

Szóval ha

2011. jan. 16. 20:57
 2/6 Panda Péter ***** válasza:
100%
bizony, ez felettébb durva, de igenis van, aki nem szeret az interneten beszélgetni. én is jobban szeretek az ellenkező nemmel élőben beszélgetni, úgy látszik én is ilyen konzervatív pöccs vagyok. egyébként is, az interneten azt mond amit akar, de élőben nehezebben tud hazudni, tudni fogod hogy érdekled-e vagy nem.
2011. jan. 16. 20:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Én sem szeretek MSN-en dumálni.

1) Mert személytelen

2) Mert közben csinálok 660 dolgot

16/F

2011. jan. 16. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ő a normális, bár én egy vén f@sz vagyok!
2011. jan. 16. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Örülj neki, és randizz vele sokat IRL. (In real life, azaz a valóságban. A monitort meg hagyd másra, a srácot vidd fel a padlásra! - ha ráismersz a versre. ;))
2011. jan. 16. 21:26
 6/6 anonim ***** válasza:
van. :D én lány vagyok és egyáltalán nem is szeretek msnezni, nemhogy ismerkedni msnen... 20/L
2011. jan. 20. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!