Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nektek tetszik az ilyen öltözködési stílus egy fiún? (képpel)
2011. jan. 16. 12:44
13/29 anonim válasza:
Igen ez csak egy bő farmer, pulóver és cipő nyerő össze állítás, olyan laza!! Csak a hapsit ne nézze senki...xdxd
14/29 Mentifantezsvér válasza:
Tökéletes szerelés :D bár a cipő lehetne egy jobbfajta magasszárú nike de a ruha okés :D
16/29 anonim válasza:
Igen nagyon, csak a cipője nem jön be:D Az lehetne deszkás :)
18/29 anonim válasza:
sose gondoltam volna h bejön egy ilyen stílusú fiú. az eddigi barátaimnak teljesen különbözött az öltözködése, de a csávó aki nekem most nagyon tetszik, abszolút ilyen stílusu. bár sztem inkább a kihívás és a személye fogott meg mint az öltözködése-
20/29 anonim válasza:
Van olyan akin ez tud jól kinézni.
Habár nem ha így lóg rajta.
ui: ez a faszi akármit felvehetne se nézne ki jól szal..
viszont van aki akármit felvesz jól néz ki :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!