Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen dolgokat mondani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen dolgokat mondani a másiknak normális dolog?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem a buszon egy sráccal, szimpatikus volt, így találkoztam vele. Én 20 vagyok, ő 26 éves.

Az 1. randinkon azt mondta nekem "azért nem kell egymás agyára menni sem", de azért egy héten egyszer, vagy "jó, kétszer" lehet találkozni. Az egész témát nem én hoztam szóba, magától mondta, azzal kapcsolatban, hogy hogyan is gondolkodik ő a párkapcsolatokról.

Azóta volt még egy randink, és közben beszéltünk msn-en is. Ott azt írta nekem: "Tudd, én nem az a típus vagyok, aki sokszor hív, és sokat beszél veled telefonon." "És később sem leszek az." "Napi egy sms bőven elég."

Mondott egy ilyet is: "Akikkel eddig jártam, azok nem hiányoztak, ha nem voltak velem. Te vagy az első, aki hiányzik."

Azt hiszem, ez abba fog maradni, mert már nem olyan szimpatikus...

De a fentiekről érdekelnének a vélemények.

Nekem nagyon furcsa, hogy még nem is járunk, annyira nem is ismer, de már kijelentéseket tesz arra nézve, hogy a kapcsolatban ő majd hogyan fog viselkedni...

Szerintem az ilyen dolgok menet közben formálódnak, és mindig a két féltől együttesen, és az érzelmek erősségétől is függenek. Én nem szögezném le valakinek, akinek még nem is vagyok a párja, hogy "napi egy sms bőven elég." Ha megszeretném, lehet, hogy jóval többet szeretnék érintkezni vele, mondjuk beszélgetni is, nem csak egy sms-t küldnei, akkor is, ha az előző párommal ez mondjuk másként volt.

Ez is furcsa volt nekem, hogy "az előző barátnői nem is hiányoztak neki"... hogy valakinek 26 évesen eddig ilyen szintű "kapcsolatai" voltak, ahol nem is hiányzott a másik... persze lehet, hogy félre értem, de nekem furcsa, hogy szinte ismeretlenül ilyesmiket mondogat nekem...

Több randink szerintem nem lesz, mert engem már inkább taszít, de a vélemyének jól jönnének a fentiekről.

2011. jan. 15. 12:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező igazad van jól látod. Szerintem sem kellene kijelenteni, hisz minek ilyen dolgokat mondogatni, szerintem még nem volt sosem szerelmes..vagy csak megjátszotta magát eddigi kapcsolataiban, bár nem akarok ismeretlenül ítélkezni sem.Én ha szerelmes vagyok akkor igyekszem keresni a lehetőséget h Vele lehessek..22f
2011. jan. 15. 12:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, pedig nekem volt hosszabb (5 éves)párkapcsolatom. Egyszerűen nem akarok valakihez tartozni, kötődni, mindig nyitott vagyok az új dolgokra, és kész! Szerintem ezzel semmi probléma nincs,és jobb hogy az elején mondja el, minthogy később csalódj, nem? Valamint lehet hogy a karrierista, azok is így szoktak hozzáállni a dolgokhoz! Szerintem adj neki egy esélyt, vagyis a kapcsolatotoknak,hiszen attól még szerethet! Sőt...
2011. jan. 15. 12:53
 13/15 anonim ***** válasza:

Az én pasim is ilyen. a különbség az, hogy én 25 éves vagyok, ö pedig 33.

Heti egyszer szoktunk találkozni, 2-3 naponta hív, én soha nem hívom. smsezni nem szoktunk gyakran, csak ha valami van, ilyen "szeretlek ugy hianyzol" nem megy sms-ben. Ha találkozunk, elmondja, hogy mennyire hiányoztam. Nem bombázzuk egymást a "szeretlek"-kel, de szeretem (senkit nem szerettem még ennyire, azt hiszem). Èn olyan vagyok, hogy ha megérzem, hogy a párom nagyon szeret, akkor sajnos kiábrándulok, és új kaland után nézek. le lehet kurv.ázni, de én sajnos ilyen vagyok, nem tudok uralkodni a vadászösztönömön. Viszont vele más. Azt mondják, jóból nem adnak sokat. Nem a mennyiség, hanem a minöség számit, itt is. Ha együtt vagyunk, az minöségi. 1 éve tart a kapcsolatunk. Megörülök érte, másra rá sem bírok nézni. A rossz viszont az, hogy még soha nem töltöttünk együtt 2 napnál többet, így nem tudom, milyen lehet vele élni. 25 vagyok. én 27 éves koromban szeretnék gyereket. úgy döntöttem, ha az elkövetkezö 1 évben nem változik valami, nem kötödik hozzám jobban, nem akar heti 1-2 alkalomnál többször találkozni és nem halad elöre a kapcsolatunk, akkor én véget vetek neki, bármennyire is fog fájni. Nekem nagyon gyakran hiányzik, vele fekszem vele ébredek, minden gondolatom ö, de ö ezt nem tudja, nem mondom neki. Néha beszél az érzéseiröl, de a jövönkröl soha, azt se tudom, tervez e velem a jövöben. Viszont ez egy pokol, csak hogy tudd, mielött belemélyedsz a dologba. Ez a típus "tapadásnak" fogja fel, ha azt mondod neki, hogy találkozzunk többször, a heti 1-2 nekem nek elég. Nehéz bennük fenntartani a tüzet, és ehhez az kell, hogy hasonlóan viselkedj hozzá, ha hideg, akkor Te légy még hidegebb. Tartsd a távolságot. Nálam ez müködik. Lehet, hogy furának és normáltalannak tünik amiket leírtam, de velem tényleg ez van. Ha akarsz írhatsz privit nyugodtan.

2011. jan. 15. 13:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Igazából mindent le is írtal szinte :D Lehet csak próbál nagyon kemény, elérhetetlen macsónak látszani. Egyébként szerintem szánalmas. Nem is azzal van a baj, hogy úgy gondolja, ahogy,hanem hogy ilyet nem mindunk ismerkedéskor. például szerintem gáz, ha egy,randin megisznak a felek egy üdítöt és nem a pasi fizeti. mégsem mondom randi közben,hogy "remélem van nálad elég pénz,mert vérciki lenne ha külön kérnénk a számlát" :D
2011. jan. 15. 14:10
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen jól látod a dolgot. Ha valaki így megy bele egy kapcsolatba, az eleve nem akarja magát "beleadni", nem nyílt arra, hogy magát adja a másiknak. Bizonyára egyik előző barátnőjébe sem volt szerelmes, mert mindig csak úgy kellett maga mellé valaki. Megvetni nem kell, lehet, hogy egyszerűen nem tapasztalt meg ilyen érzelmeket még, ezt nem tudjuk. De azt tudni kell, hogy mit várhatsz tőle legnagyobb eséllyel...

24f

2011. jan. 17. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!