Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keresik fiatalabb lányok társaságát?
Úgy értem, mi vonzó van egy 17-18 éves lányban (a külsején kívül) mondjuk egy 20-25 éves férfinak? Nem jobb lenne egykorúakkal? Vagy tényleg csak külsőre megy? Aki meg nem, még mindig ott a kérdés: miért.
Semmi elítélés, általánosítás, meg hátsó szándék, csak tényleg érdekel, hogy miért van ez :)
19L
Nekem volt már fiatalabb barátom is meg 1-2 évvel idősebb.
De azt mondják a nők hamarabb érnek ezért keresnek idősebb pasit.de ez így is van.
Nem minden csaj egyforma.. ezáltal nem értem a kérdésed:)
Miért kéne ezt megválaszolni? van olyan, hogy talán érettebben gondolkodik, mint egy 20 éves.. komolyan vannak ilyenek.. és lehet hogy a srác sem uti meg a 2025 éves szintet.. amugy meg 2-6 év nem a világvége.. sok ilyen van.. ne foglalkozz vele nem kell egybol elitélni egy 17-18 évest, ha nem is ismered:):)
21:06
A nők NEM érnek hamarabb.
Kérdező!
Én 25 évesen semmiképpen sem kezdenék komoly kapcsolatot egy 18-19 éves kislánnyal, max csak megdugnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!