Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne így elhívni?
Van egy lány az osztályomba, aki nagyon bejön nekem. Néha szemeztünk már, én is mosolyogtam rá és ő is mosolygott már rám. Egyszer-kétszer már beszélünk személyesen is, iskolai dolgokról, illetve facebookon is, szintés iskolai okokból, tehát ismerjük egymást. Kérdésem az volna, hogy jó ötlet lenne elhívni facebookon, suli utáni sétára? Esetleg az jobb ötlet volna, hogy megvárom suli után? Mert menzás és mire megebédel a barátnői már rég otthon vannak, egyedül megy hazafelé. Csak félek, hogy így túlságos letámadós volna...
Szerintetek?
A suliban kérdezz meg ennyit: "Megyünk együtt haza?".
Ez a facebookon elhívás nem jó ötlet.
előzővel vagyok:P
vagy akár alakíthatnád úgy hogy te is véletlen arra menj mostanában hza és akkor midníg egayütt mentekv haza többet beszéltek lessz megbeszélve talállkozó és PAFF:D:D kész is:D:D
nem kell félni:D:D
Kérdezd meg tőle suli után, hogy tudna-e neked segíteni a leckében, mert rohadtul nem érted :)
Átlátszó a duma, de ha a lány is úgy áll hozzád, ahogy te ő hozzá, akkor belemegy:)
milyen konzerv? :DD
hívd el a lányt, én is mit meg nem tennék néha, ha a kiszemeltem ezt így megkérdezné...
Csatold már fel a tökeidet! Mi az, hogy majd elhívod facebookon randira?? Kicsit sem érzed ezt gáznak? Legyél már annyira férfi, hogy személyesen hívod el!
A csajok férfira vágynak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!