Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki?
Nem tilthatod meg neki h cigizzen, főleg ugy h te is dohányos voltál. Mond meg neki h ha veled van ne gyújtson rá, vagy ha rágyújtsz számítson arra, hogy nem smároltok... Úgyis meg fogja érteni.
Am szóltál már neki h zavar?
Szerintem nem azt kéne mondanod Neki, hogy egy napig gondolkozol stb...
Hanem inkább azt, hogy:
Figyelj Kicsim, beszélni szeretnék Veled valamiről, ami nekem fontos. Tudod, mióta judozok, már nem cigizek. Emiatt engem eléggé zavar, hogy ha Veled vagyok, akkor Te rágyújtasz. Egyrészt már bántja a füstje az orromat, másrészt sajnos érzem Rajtad - a szádon is. Nagyon szeretlek Téged és szeretnék Veled együtt maradni. Ezért szeretnélek arra megkérni, hogy próbálj meg leszokni a dohányzásról, mondjuk az elején pl akkor, amikor Velem vagy - persze ha Te is így érzel irántam és a kapcsolatunk megér Neked ennyit.
Valahogy így.
20/L
Én tervezetlenül jöttem anno össze bnőmmel. Ismertük 1mást már 1ideje, aztán 1 italozós este úgy végződött h nálam kötött ki, tehát semmi komolyról nem lehetett eleinte beszélni. Mégis másnap mikor elkezdtük átbeszélni a dolgokat, h nem volt rossz 1ütt, lehet érdemes lenne ennek az egésznek adni 1 esélyt h mi 1ütt, akkor az első mondatai között szerepelt h:tudom h nem cigizel, úgyh ha akarod megpróbálok leszokni én is. Nem kellett kérnem sem rá, mert tudta h én nem cigizek és nem biztos h jó néven veszem. Lehet később szóvá tettem volna neki h legalább akkor ne ha velem van, de így nem is kellett. Szal sztem ha szeret téged, akkor le tudja tenni miattad. Ez neki is jó nem csak neked. Ha meg nem érsz neki annyit h hagyja, vagy legalább akkor hanyagolja ha veled találkozik...akkor zavard el a fenébe. ;)
"életművész"
Úristen ez a leggázabb duma, hogy " ha szeretsz, nem szívod tovább"...menjetek az egészség/dohányzás témába, ott vannak ilyen f@szok....
Ennyi erővel, "ha szeretsz elviseled, hogy dohányzom".
Ez ugyanaz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!