Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy ez a korkülönbség?
Te érzed, hogy igazán szereted-e. És megérné e, hogy összeköltözz vele. És ha a szüleidnek sincs ebben kifogása, hogy összeköltözz vele. És ha úgy érzed, hogy bírnál e tanulni, házimunkákat végezni, még a barátaiddal is tartani tovább a kapcsolatot, mert persze szerintem tőlük sem akarsz megválni, ahhoz persze néha-néha találkozgatni is kell velük.
Éshát persze amit már előttem megemlítettek, hogy ő egyedül nem tudja a házat fenttartani, és az nem megoldás, hogy mondjuk te kapsz egy kis ösztöndíjat.A szüleid-re sem támaszkodhatsz mindíg.
Szerintem várd meg míg elvégzed sikeresen az egyetemet, találsz egy normális munkahelyet, addig persze tarthatjátok a kapcsolatot is. De lehet hogy mire találsz normális munkahelyet, sínre kerülsz anyagilag, addigra már el is felejted azt a fiút.
Szerintem még gondolkozz ezen a dolgon!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!