Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezdeményezzek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek?

Figyelt kérdés
Ugyan abba a suliba járok egy lánnyal, még egy szót nem szóltun soha egymáshoz, nincs egy közös pont se (se közös ismerősök, semmi). Hogyan kezdeményezzek, ha csak úgy oda megyek hozzá, az nem jön ki hülyén?
2009. jan. 30. 20:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Elöször csak a távolból figyeld,ugyis oda fog nézni mosolyogj rá,ha vissza mosolyog az azt jelenti tetszel neki,szimpinek tart.Aztán mondjuk jelöld be iwiw-en igy érezni fogja hogy a 'látókörödben' van.Majd menj oda hozzá akár a suliban vagy suli után mikor megy haza,szólitsd meg.
2009. jan. 30. 20:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

egyet értek az előttem szólóval. először csak nézegesd de ne feltünően, utána iwiwen vagy myvipen jelöld be. utána még ne menj oda mert azt hinné hogy csak szórakozol vele. inkább csak köszönj neki és mosolyogj :) hatásos ezt garantálom.

Később vedd fel msn-re vagy skypera :)a többi rajtatok múlik :)

2009. jan. 30. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem hozzászólókkal.:)
2009. jan. 30. 22:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
spontán , vagy ,,véletlenül" kerólj valahogy a közelébe, és akármiről kezd el vele beszélgetni. iskolai dolgokról, buliról, bármiről. 1kis idő után úgyis kiderül h mik azok a témák, amik érdeklik:) sok sikert, és csak bátran, egy lányal beszélsz, nem az elnökkel:D
2009. jan. 30. 22:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát figyeld hogy rádnéz-e vagy ö is figyel-e ha nem akkor keltsd fel a figyelmét valamivel aztán egyszer menj oda hozzá azzal az ürüggyel hogy pl. "nincs egy vonalzód mert matekom lesz"...és a többi jön magától:D amugy hány évesek vagytok?vagyis hányadikosok?
2009. jan. 31. 11:15
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat!

Én 17 vagyok, szerintem ő is, mind a ketten 11.-esek vagyunk, (nem egy osztályban), a nehézség az, mint már írtam, hogy teljesen "idegenek" vagyunk. Volt már valaki hasonló helyzetben?

2009. jan. 31. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!