Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy írok egy lánynak aki nagyon tetszik, nyomom neki a bókokat írogatja hogy milyen aranyos vagyok meg szivecskék stb. az ember néha azt hinné hogy elég jó úton haladok és még össze is jöhet a dolog. Miért nem akar velem eljönni sehova?
Szerintem meg nem őszinte veled!
Most arra hogy te nyomulsz rá.. nem mondhatja azt még se h na jo menj a rákba..:s ( ez lehet sajnálat is.. v van benne v.mi érzés h nm akar megbántani )
ezért leírja h jaj de aranyos meg minden.. de szerintem korántsem ezt gondolja..
ha akarna tőled v.mit nem utasítaná vissza a talit, vagy nem terelné ezt a témát..
vagy lehet,hogy tényleg jó fejnek tart, csak nem érdekled annyira h találkozzatok kettesbe..
esetleg ha tudsz v.mit h ő hova jár bulizni, menj el oda a barátaiddal és ne figyelj rá..és akk majd ő talán odamegy akk még nincs veszve
és szerintem ne nyomulj ennyire.. ne írj rá.. ne keresd..
Jólesik neki h fényezed az egóját. Ennyi. Az egyik barátnőm is ilyen.:S
16/L
Az sem mindegy, hogy mióta írogattok egymásnak. Lehet, hogy még nem elég ideje ahhoz hogy belemenjen egy személyes találkozóba.
Viszont a másik az, hogy ezek az "aranyos,vicces,kedves vagy" tipikus sablon duma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!