Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 1 vallásos zsidó család fiával randizok és én nem vagyok az, akkor a család el fog ítélni?
Szerbusz!
Off:Valóban nem kellett volna általánosítod!Szerintem többségben rendes válaszkat kaptál, nem?
On:Nem tudom, hogy elfognak-e ítélni, de azért én sok sikert kívánok Neked ha nagyon rendes az a srác(és persze ha Te is az vagy):)
Ne haragudj, most olvastam, ez egy régebbi kérdés.
Hogy alakult?
Ne haragudj,de én egy oltogatást sem láttam:)
Átolvastam mégegyszer.
Szerintem, ha valaki felvilágosult ember, akkor NEM VÁRHATJA el senkitől, hogy vallást váltson és NINCS JOGA lenézni valakit csak azért, amiért nem ugyanolyan, mint ő. Ebben az egész mai köztudatba beivódott antiszemitizmus vs aniszemitizmusellenesség is kb olyan, mint ahogy régen mondták: "az egész úgy kezdődött, hogy a másik visszaütött".
Értsd ezalatt: sajnos ők túlnyomó többségben nagyon kirekesztőek, gyűlölködők. Tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!