Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy csaj aki tetszik mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy csaj aki tetszik mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy csaj az iskolámba aki nekem nagyon bejön ahogy látom én is tetszem neki msn-en minden nap jól elbeszélgetünk,szórakozzunk és többet szeretnék tőle mint barátság csak az a gond elég félős vagyok ilyen téren mit tegyek hogy megszerezem?
2011. jan. 7. 23:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Ird neki msn-en, hogy sokat gondoltal ra a legutobbi beszelgetes ota es nem is erted, mit tesz o veled, hogy ha nem is beszeltek megis o jar a fejedben:)

Aztan varj mit reagal.

2011. jan. 7. 23:59
 2/2 anonim ***** válasza:
hát az előzőnek igaza van
2011. jan. 8. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!