Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van jó lakás, jó autó, ápoltsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jó lakás, jó autó, ápoltság, mégsem megy a randizás?!

Figyelt kérdés

Szóval 27 éves vagyok, lehet sokan irigykedni fogtok, jó lakásom, jó kocsim, jó állásom van, igaz, rengeteget küzdöttem érte. De ez mindegy is. Egyedülálló vagyok.

A haverjaim folyamatosan kérdezgetik, hogy egy héten hány csajt viszek fel, mutogatni a penge kecót, kicsit borozni, pezsgőzni velük, aztán szex... Na de itt a gond. Lassan egy éve, hogy megvan ez az egzisztenciám, de még egyetlen egy lánnyal sem sikerült összejönnöm! Se egyéjszakás, se komoly. Pedig rendszeresen járok buliba, de egyszerűen soha soha nem tudok felszedni senkit. Szóval már egy éve "szüzen" áll a lakás, tiszta égő... pedig ápolt vagyok, edzem a testem meg minden... szerintetek mi lehet a baj?

2011. jan. 6. 22:00
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

ma 22:34

Direkt vettem magamnak bulizásra egy 25e Ft-os inget, meg egy 30 ezres nacit, hegyesorrú lakkbőr cipőt, bőr-csont nyakláncot stb, hátha. Amúgy a hétköznapokban, nem munkában (mert ott öltönyt kell viselni), minden ruhám a kínaiból van, tehát az utcára a legolcsóbb ruhákat veszem fel.

2011. jan. 6. 22:37
 22/32 anonim ***** válasza:
öö, nem lehet randizni egy kolleginával munkaidőn kívül? nyugi, én se az irodai szexre gondoltam :)
2011. jan. 6. 22:39
 23/32 anonim ***** válasza:
Nézz utána az interneten, vagy letöltő oldalakon rengeteg e-book van a csajozásról, hogyha megengedheted magadnak, el is mehetsz egy ilyen tanfolyamra, ahol mindent megtanítanak a "mesterek". Amúgy csak hogy pár alap dolgot mondjak, nagyon fontos, hogy ne adj nekik egyértelmű jeleket, egy csajt akkor nyertél meg, ha kíváncsi rád. Belegondolhatsz, hogy egy ilyen fullos rib@nchoz hány loser megy oda, hogy hátha megkapja őt egy estére, a csaj meg jól kihasználja őket, miközben semmit nem érez irántuk. Ha egy ilyen csajjal elhiteted, hogy egyáltalán nem vagy oda érte, rettenetesen érdekelni fogod, mert azt szokta meg hogy nyalják a s*ggét. Ha a témákkal is gondjaid vannak, beszéltesd a csajt, ezt is nagyon megtanítják a tanfolyamokon, hogy milyen kérdéseket kell feltenni a csajnak, hogy úgy érezze jót beszélgettetek, miközben te nem mondtál szinte semmit. + Nagyon érdekli a nőket az ezoterika (jóslás, csillagászat stb.) Hogyha pár dolognak utánaolvasol, nem kell nagy medium legyél, elkezdhetsz nála kézből jósolni (megvan az érintkezés), és ha még valami poént is raksz a végére, tuti oda lesz érted. Sok sikert ;)
2011. jan. 6. 22:41
 24/32 A kérdező kommentje:

ma 22:39:

Hát, éppenséggel lehetne, de tényleg parázok ettől. Ahova viszont járunk kajálni, sok más irodából vannak csinos kosztümös lányok, de őszintén szólva nekem az a típus nem jön be. Lehet az én ízlésem az elferdült, de nekem a plázacicás, kicsit "butuskább" típus jön be.

2011. jan. 6. 22:42
 25/32 anonim ***** válasza:
ma 22:09 és 22:39 vagyok még mindig: hát akkor ebben sajnos nem tudok segíteni, mivel úgy érzem, nem a plázacicás, butuskás kategóriába tartozom.
2011. jan. 6. 22:45
 26/32 A kérdező kommentje:

ma 22:41:

Köszi a tippet, lehet rám férne egy ilyen tanfolyam. Te voltál már ilyenen?

Nálam a kérdésekkel tényleg gond van, egy dolgot tudok megkérdezni: tanulsz vagy dolgozol már? És esetleg azt, hogy hol és mit? És itt kifújt a tudományom :)

2011. jan. 6. 22:45
 27/32 A kérdező kommentje:

ma 22:09 és 22:39:

Hát azért köszi az eddigi válaszokat.

Intelligens, határozott stb. csajt nem akarok, mert nem szeretném, ha többet akarna, mint szex és anyagiak.

2011. jan. 6. 22:47
 28/32 anonim ***** válasza:

22:41 vagyok

Még nem voltam tanfolyamon, de könyveket olvastam már ezzel kapcsolatban, és persze vannak tapasztalataim is :). Én ennek a srácnak a könyvét töltöttem le, nagyon hasznos, ezt az oldalt ajánlom, de persze nézz körül a neten (google a barátod) különböző tanfolyamok után.

[link]

2011. jan. 6. 23:19
 29/32 anonim ***** válasza:
az hiyg szép vagy meg gazdag az semmit nem ér -,-" ha nem mennek a nők legyél agglegény és fogadj örökbe 5 gyereket
2011. jan. 6. 23:27
 30/32 A kérdező kommentje:

22:41:

köszi a tippet, már olvasom is az oldalt!

2011. jan. 6. 23:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!