Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hogy van facebookon? Jelent valamit, vagy csak általános beállítás?
Van egy lány, aki tetszik nekem.
Facebook-on sikerült megtalálnom kb. 4 hónapja (még egy szót nem beszéltem vele, iwiw-es agyonszűkítés után dobta ki a profilját)
Én ha rámegyek a profiljára, akkor mindent meg lehet nézni üzenőfal, fénykép minden.
Belinkeltem haveromnak is a profilt, mert lehet, hogy van olyan volt osztálytársa aki most a lány osztálytársa.
De se haveromat, se egy másik haverom profilját, sem egy 4. profilt (céges) nem engedett be egyáltalán, tejesen privát.
Nekem és a lánynak egy közös ismerősünk van, a többi profillal nincs közös ismerős.
Szóval a kérdés: "Rajta vagyok a VIP listán?" :), vagy csak úgy van beállítva a dolog, hogy én pont beletartozom valahogy azok közé, akik megtekinthetik a profilt?
Ja igen és NEM vagyunk ismerősök facebookon!
Szerintem ez csak alapbeállítás, hogy csak a közös ismerőseid miatt tudod megnézni az adatlapját teljesen.
:)
"Nekem és a lánynak egy közös ismerősünk van"
"de hátha, a remény hal meg utoljára"
Hú ezt nem is néztem, bocsi. Kinyírtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!