Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy fiú akit szeretek de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú akit szeretek de nemtudom hogy tetszek e neki! És nekem mást mond és mást a haverjainak! Akkor mostmi lehet?

Figyelt kérdés
Szóval van egy nálam 4 évvel idősebb fiú akibe szerelmes vagyok.Régen nem tetszett mert elég más volt aztán megválozott és nagyon megtetszett és belé szerettem!Régen is jóba voltunk de most mégjobban!Szoktunk beszélgetni meg minden!De van barátnője!És nemtudom hogy szeretheti e mert midnenki szerint nagyon ronda az a lány és a srác le r..ezte egyszer de szerintem csak viccből!Velem elég jól elbeszélget de állítólag másnak oylanokat mond hogy nemérdeklem mert van barátnője!Szóval nemtudom hogy mivan!Segítsetek!
2009. jan. 28. 14:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet veled csak barát akar maradni, mert nem tudna téged elképzelni a csaja helyébe. Lehet a bnőjét is csak azért tartja maga mellett hogy tudjon kit dugdosni, de téged lehet nem akar kihasználni. A 4 év korkülönbség is sokat számít. lehet ez is a baja. Am hány évesek vagytok?
2009. jan. 28. 15:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Én 14 leszek ő 17 lesz.De szerintem a korkülömbség annyira nem számít mert a barátnőimnek is 3-4 évvel idősebb apsijuk van.Bár a srác akit szeretek azt mondja jobb lenne ha 15 éves lennék.. [a barátnője 16 éves]és én úgy hallottam hogy még nemvoltak együtt a barátnőjével..de szilveszterkor voltunk discoba és őkis ottvoltak és barátnőimmel táncoltunk ő meg ott ölelgette meg csókolgatta...szóval ezt nemértem hogy most akk mivan
2009. jan. 28. 21:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Én azt mondom,legyél türelmes!Ha nagyon akarod ezt a fiút,úgyis a tied lesz.Lehet,hogy most még mint barátot tud csak elképzelni,de idővel ki tudja,megváltozhat a véleménye!:)
2009. jan. 29. 13:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem...de hát 2 évet várníí rá..és addig csak barátság..nemtoOm..Lehet arra nemis fogom már szeretni
2009. jan. 29. 15:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez a "Ha sokat vársz rá, megkapod" duma nagyon gagyi. Egyáltalán nincs így. Ha a srác a barátnőjét szereti akkor nincs esély, és gondolj bele, szegény lány talált magának párt, aki szereti, mindenki lerondázza meg stb. erre meg valaki csábítgatja a pasiját. Szerintem keress egy olyan pasit aki nem foglalt. Vagy ne keress. Nekem általános tapasztalatom, hogy ha azt mondom, most találni fogok pasit, akkor sosem találok, ha kifejezetten nem vágyom rá, csak egy jót akarok beszélgetni a sráccal, akkor összejön.

Az meg. hogy jól elbeszélget veled... A haverjaival is jól elbeszélget.

És ezt nem azért mondom, hogy elkeserítselek, de azért gondold végig. Bár tudom, hogy ezt a 14 évesek nem nagyon szokták, inkább csak azokat a válaszokat veszik figyelembe, ami nekik tetszik, de legyél kicsit érettebb náluk.

2009. jan. 29. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!