Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Oszinten, ti megneziktek mi van egy csajon? (pl. hamarabb eszrevesztek egy olyan csajt, aki divatos ruhaba van, mint egy olyat, aki egyszeru cuccokja jar mondjuk fekete nadrag fehet/szurke kabat)?
Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 16:49
11/12 anonim válasza:
én minden egyes ruhadarabot megnézek egy nőn ,mert minden egyes ruhadarab mond valamit...legyen az egy gothgirl akár.sokmondent megtudhatunk egybember ruhatárából!
12/12 anonim válasza:
Észrevenni észreveszem jobban a divatosan öltözködő lányokat, az biztos
De én jelenleg minden csajt észreveszek, akármilyen ruha van rajta. Bár sztem ezzel nem csak én vagyok így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!