Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyire jönnek be a kicsit erotikus bókok?
Pl. ilyenekre gondolok: Én járok gyúrni, na de ilyen jó mellizmokat még soha nem láttam.
Jó a nyakláncod, [halkan + megjegyzés] de csak ha felülről nézem...
Szerintetek ha ilyeneket mondok egy lánynak akkor mit reagál?
Suliban a lányok csak nevettek, de van egy csak akibe szerelmes vagyok. Nem akarom, hogy megutáljon.
Ribancozhatod a másikat de megfogsz lepődni amikor a csaj akinek iylen kedvesen bókolsz neki,ugymegtesz,hogy föl esel:))
éni azt tenném a helyében.bunkó,paraszt.
A suliba ilyeneket mondok a csajoknak: jó a melled, jó a segged. És képzeld mindenkinek tetszik. Lehet, hogy mégiscsak benned van a hiba! Nah mindegy. A kommentekről csak annyit, hogy szerintem amit csinálok az tök normális, miután mindenki oltogat.
A kor dolog meg egy szánalom. Belőled ennyi jön ki! Ha valami nem tetszik vagy valamit nem értünk akkor miért kell mindig a korral jönni?
Van 30-40 éves ember aki nem tud csajozni, de van 12 éves kölyök is akire buknak a csajok. Nagyon NEM számít, hogy hány éves vagyok...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!