Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Miért félek ettől? Kínos lesz?
Barátomnál fogok tölteni pár napot, és egyszerűen rettegek a gondolattól hogy együtt kell majd ennünk, esetleg még talán a szüleivel is..:S
L16
Ez teljesen érthető, hogy félsz ettől. Hát, tudom, sovány vigasz, de annyit tudsz tenni, hogy mikor a szülőkkel vagy, kedvesen válaszolgatsz, ha kérdeznek (ezt nyilván magadtól is tudod), sőt szerintem ez még jobb is, amikor a szülők jó fejek, és megpróbálnak bevonni a társalgásba.
Nekem anno, mikor először találkoztam a barátom anyjával meg tesójával, sz*r volt, mert ők elkezdtek autóvezetésről beszélni, amihez nem tudtam hozzászólni, mert nem tudtam (most se tudok) vezetni. Hát remélem, ilyen nem lesz.
De amúgy ha jó fejek a szülők, ők is érteni fogják, hogy kicsit meg vagy illetődve, ezzel mindenki így van ilyen szituban. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!