Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan viszonyultok ahoz, ha azt mondja neketek egy fiú, hogy szép vagy és tetszel neki?
háthallod...sztem ezaz alap, itt kezdődik a folytatás, vagy hogy mondjam :D
az kell h szépnek tartson vki h meg akarjon ismerni. itt kezdődik minden. meglát, és megtetszem neki. elkezd megismerni, és aztán jön a többi. h tetszik a belsőm meg blabla
Mi megismerkedtünk, és utána mondta... :D Ismerem, tudom, hogy nem az a legfontosabb neki. Így aztán jól is esett. :) (mondjuk én nem érzem magam annak :D )
16/L
hát akkor velem van a baj, én nem tudnék ezzel indítani, már kapcsolat közben mondanám csak. basszus, nagyon el vagyok tájolva ezekszerint. :D
illetve:
A válasz megírásának időpontja: ma 13:14
akkor mégsem annyira ezek alapján. de akkor nincs így ezzel minden csaj? ezt nemvágom.
most sértő dolgot írhatok:
vannak a jónők, ott evidens. vannak a szép csajok, ott akkor lehet? a (és most jön a gonoszság) nem kifejezetten szép csajoknál nincs hazugságérzete a csajnak a "deszépvagy" hallatán és akkor máris kamucsávónak tünik az ember?
(többkérdésvan, necsak a végére válaszoljon aki válaszol ha kérhetem. :D)
"A "szép vagy" egy nagyon kedves bók, de nem azt jelenti, hogy mindenkinek tetszel, hanem hogy NEKEM tetszel. Így, ahogy vagy."
köszönöm, így már értem, érdemesnek érzem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!