Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Nektek melyik stílus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek melyik stílus jön be inkább egy lányon?

Figyelt kérdés

1. az igazán nőies, de NEM kihívó: magassarkú, csőfarmer, nőies felső (de nem köldökig dekoltált)

2. tornacipő, farmer, egyszerűbb felső vagy ing

Kort is írjatok légyszi!

2010. dec. 29. 21:59
1 2 3
 21/30 gyuribacsika ***** válasza:
Szerintem egyértelműen az 1. kategória.
2010. dec. 29. 23:20
 22/30 anonim ***** válasza:

háát ebből a kettőből az 1. ... de én spec jobban megnézem az elegáns, kosztümös nőket mint ezeket a mostanában divatos tornacipős, sakktáblamintás (fekete-fehér kockás) leányzókat :D

17/f

2010. dec. 30. 00:31
 23/30 anonim ***** válasza:

Inkább egy rockervadmacska.

[link]

2011. jan. 1. 20:37
 24/30 anonim ***** válasza:

EMO, Scene lányok jönnek be. :$

Csőgatya, deszkáscipő, figurás póló...

2011. jan. 1. 20:42
 25/30 anonim ***** válasza:
Ja 14/F
2011. jan. 1. 20:42
 26/30 anonim ***** válasza:
mind2. nagyon szeretem a lányokon az ingeket.. bár csak a vékonyaknak jó szerintem
2011. jan. 1. 21:12
 27/30 anonim ***** válasza:
szerintem öltözzön a saját stílusának megfelelően. attól, hogy mindenki tornacipőben jár lehet, hogy neki a nőiesebb jobban állna. :)
2011. jan. 1. 22:28
 28/30 anonim ***** válasza:

A nőies sokkal jobb feszülős, mellkasnál kivágott cuccok álnak jól a csajokon. A tornacipős fiúsabb csajoktól kiráz a hideg meg a viselkedésük is általába nem valami nőies...

17/F

2011. jan. 1. 23:47
 29/30 anonim ***** válasza:

lány vagyok de gondoltam nem fognak meglincselni amiért írok xD

Szerintem valahol a mind2-egyik sem kategória a legtalálóbb.

Szóval egy csinos szoknya, egy középmagas magassarkú, amiben szépen tud járni, és nem csak bukdácsol, egy diszkréten dekoltált feszülős felső, smink ami éppen a szépséget emeli ki, és nem egy másik embert farag a viselőjéből, rendezett haj, és... szép mosoly :D

Belsőre pedig: kedves, jóindulatú, nem kell egy IQ fighternek lennie, de azért annyi esze legye, hogy lehessen vele normálisan beszélgetni. Elnéző legyen ha mondjuk a pasija a haverjaival sörözni megy, és nem vele nézi a kedvenc esti szappanoperája 946. részét. Ne legyen féltékeny.

Ha esetleg kirándulni mennek barátokkal lecserélje a magassarkút egy normál edző cipőre.

Bár ez túl szép lenne, hogy igaz legyen... xD De azért szerintem egy ideál nő valami ilyesmi. Na de persze nem lehet egy dominából szende szüzet varázsolni, ez érthető. Vagyis az meg már elég kellemetlen, ha megjátssza magát.

Viszont sajnos figyelembe kell venni, hogy nagyon sok munka van azzal, hogy szép legyen, mert nincs idő, sem lehetőség főiskola/egyetem mellett, hogy mindig csúcsformában legyenek. Néha az ember olyan fáradt, hogy hazaesik és rögtön elalszik, így nem csoda, hogy a szépséget sokan lecserélik a kényelemre...

(bocsi amiért ilyen hosszúra sikeredett)

2011. jan. 2. 10:54
 30/30 anonim ***** válasza:

A legelső válaszolóval értek egyet. Egyébként meg a 2. is bejön.

f/21

2011. jan. 2. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!