Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik nekem egy lány! (? )
régen osztálytársak voltunk :(sajnos csak voltunk):
mindig amikor beszélni akartam vele ott voltak mellette a barátnői is. Amikor óra közben (suliban) nagyon unatkoztunk csak őt bámultam, de volt olyan is amikor ő bámult engem.
6. osztályban ment el gimibe és azóta eltelt 2 év. (most vagyunk 8-osok) A lányt már régen láttam :(
Mit mondjak neki ha valamikor összefutunk egymással?
Hogyan célozgassak arra hogy szerelmes vagyok belé? (régen amikor oszt. társak voltunk próbáltam célozgatni rá)
(14/F)
Ha találkoztok mond neki , hogy: Régen láttalak.
Mi ulyság.....meg ehhez hasonló . Csak az a lényeg hogy szóra bird a többi meg majd jön magátol.
bámulásra ne alapozz.
felejtsd el.
én 22 évesen találtam meg a nagy Ő-t
25F
Keresd meg valamelyik közösségi oldalon és hívd el randizni. Ne add fel. Csak tégy valamit. Majd ha nemet mond, akkor elfelejtheted. :)
Sok sikert!
21F
ha talalkoztok...erdeklodj felolem,erezze,hogy erdeklodsz iranta:)
kerd meg tolle,hogy nincse kedve elmenni veled egy uditore,hogy beszelgessetek,mert nagyon jo lenne :)
igy megistudhatsz tobbet rola:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!