Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt MiNeK vegyem? Help!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt MiNeK vegyem? Help!

Figyelt kérdés
Röviden csak annyi, hogy a haverjai nekem akarták lökni...ez most akkor az amire gondolok??? Vagyis ez azt jelentené, hogy bejovök a srácnak?(ezen kívül rég óta szemezünk egymással és 14 évesek vagyunk...)
2010. dec. 29. 11:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Sztem bejössz neki.
2010. dec. 29. 11:50
 2/12 anonim válasza:
Help!
2010. dec. 29. 11:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem egy értelmű :D
2010. dec. 29. 12:10
 4/12 anonim ***** válasza:
67%
Basszus... szóval neked lökték a haverjai, mi? Szerintem egy ufó :D:D ááá, istenem :D A HAVERJAI lökték ŐT HOZZÁD. Szóval akkor lehet a haverjai szerelmesek beléd, vagy fogóztak xD
2010. dec. 29. 12:25
 5/12 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat...
2010. dec. 29. 12:30
 6/12 anonim ***** válasza:
nem attol hogy oda lökték hozzád atool nem szerelmes beléd!!ha ő ugy csinálni mintha odalökték volna hozzád pedig nem akkor télleg szerelmes beléd de így nem mert a haverjai voltak nem ő eezért nem szerelmes beléd!!!
2010. dec. 29. 13:06
 7/12 anonim ***** válasza:
lehet hogy tetszel neki az is lehet hogy szerelmes beléd de ezt csak te tudhatod.derítsd ki :)
2010. dec. 29. 13:48
 8/12 anonim ***** válasza:
úgy bírom ezeket a fiatalokat,mindenben meglátják hogy jelenthet valamit xD nekem akarták lökni...ma spagettit ettem!! akkor tuti bejövök a szomszéd csajnak!!
2010. dec. 29. 15:47
 9/12 A kérdező kommentje:

Kedves Utolso..! Igazad van, valóban kissé túllihegem ezt az egészet, de ilyen az aki szerelmes...Gondolom te is voltál 14 éves és szerelmes..ha nem akkor megertem h miért vagy ilyen...xD

A többinek meg köszönöm a NoRmÁLis válaszokat!!!!!!!!!

2010. dec. 29. 16:54
 10/12 anonim ***** válasza:
nem szerelmes...csak 14 eves.ennyi.
2010. dec. 29. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!