Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretitek nézni/vagy csinálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Funktasztikus kérdése:

Szeretitek nézni/vagy csinálni kközösségben a smárolást?

Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 23:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nyalakodni azert szerintem enm normalis dolog nyiltan, nem masra tartozik..a smarolas is az intim szferan belul van...csak ezt sokan mar elfelejtettek...

mit nezzek a smarolason???

2010. dec. 27. 23:54
 12/15 anonim ***** válasza:

Nézni... szerintem undorító, annyira nem tartozik mindenki másra, hogy ezek itt mindjárt megb.sszák egymást. :S

Csinálni... minek? mi közük van hozzá? :|

17L

2010. dec. 28. 00:17
 13/15 anonim ***** válasza:
nézni se csinálni se, lehetőleg jussunk el olyan helyre ahol 2n vagyunk, vagy legalábbis nem zavar senkit mer nincs tömeg, pl park ahol tőlünk 50m re van a legközelebbi ember...
2010. dec. 28. 00:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Funktasztikus xD amiért te is hülye válaszokat irsz ezért én is tegyem azt ?... Mit nézzek azon , hogy mások nyalakodnak ? XD Csinálni se illik szerintem , de engem nem szokott érdekelni , hogy otthon vagy utcán buszon , stb csókolózunk barátnőmmel
2010. dec. 28. 11:32
 15/15 A kérdező kommentje:
mert hülye válaszokat irok?:) akk bocs:) am köszi;)
2010. dec. 31. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!