Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csinaljak? Fiu ugy!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak? Fiu ugy!

Figyelt kérdés
Van egy fiu es regota teccik nekem es tegnap eleg jol elbeszelgettunk egyutt,de nem tudom h ez mit jelent. Azt mondta ha nem lennek tesom huga akkor jarna velem , mert tesom nagyon jo baratja. Szoval meg kene varjak egy kicsit mar kiskorom ota ismerem es bejon nekem es olyan jo nezni ahogy beszel.De ugye ez nem azt jelenti hogy szerelmes vagyok? Kerlek titeket segitsetek!!!
2010. dec. 27. 18:22
1 2
 1/11 Funktasztikus ***** válasza:
19%
bmeg de gyökér vagy mert enm akarsz szerelmes leni vmi?-.-
2010. dec. 27. 18:23
 2/11 anonim ***** válasza:

Bessy válasza:

Funkasztikus hallgassál:))Te nem ismered a kérdezőt nekem viszont a legjobb barátnőm úgy hogy ne szólj beee...Barátnőm!Szerintem szerelmes vagy abba a fiúba.Én nagyábol ismerem őt is.Rendes srác csak kérlek vigyázz vele.Én örülnék ha járnátok.Engedj a csábításnak.De légy figyelmes!!!

2010. dec. 27. 18:28
 3/11 A kérdező kommentje:
En akarok de nem most!
2010. dec. 27. 18:29
 4/11 anonim ***** válasza:

finomabban fogalmazva: igen, mintha szerelmes lennél :)

Szerintem még van esély rá h össze jöttök. Nem látom akadályát. Mennyi a korkülönbség?

2010. dec. 27. 18:30
 5/11 A kérdező kommentje:
:-s 2 ev
2010. dec. 27. 18:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Tanulj meg magyarul LÉCCI.
2010. dec. 27. 19:06
 7/11 A kérdező kommentje:
Ki?
2010. dec. 27. 19:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Amúgy azt én sem értem, hogy miert nem akarsz szerelmes lenni? Meg ahogy latom...ha mar megkerdezel ilyet akkor csak az lehetsz..gondolom en de tenyleg aruld mar el, hogy hany eves vagy..?
2010. dec. 27. 21:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Max 12-13 lehet.
2010. dec. 28. 10:03
 10/11 anonim ***** válasza:

2 év nem sok, simán járnék 14 éves csajjal :)

16/f

2010. dec. 28. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!