Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk! Szeretnem, ha oszinten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Szeretnem, ha oszinten valaszolnatok; igaz, ha egy lany elmondja egy fiunak, hogy mit erez, de a fiunak mar semmikep nem fog kelleni a csaj (megha tetszik is neki), mivelhogy nem kell kuzdeni erte?

Figyelt kérdés
Irnatok kort is legyszi?
2010. dec. 27. 17:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség.

Ha pl nekem tetszik egy csaj és én is tetszek neki, odajön és megmondja hogy szeret meg stb, egyből igent mondanék.

Szóval aki szeret "harcolni" egy csajért az vagy őrült vagy csak már annyi nője volt hogy már unja őket és már csak ez a harc élteti.

16/F

2010. dec. 27. 18:06
 12/16 anonim ***** válasza:
66%

18:04 hé figyi

Arany jános gimnázium 10.a?

Te vagy az Csisztu? xDDDDD

2010. dec. 27. 18:09
 13/16 anonim ***** válasza:
18:09 Nem, de legalább tom h nem én vok az egyetlen ilyen :D
2010. dec. 27. 18:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Hülyeség, nyugodtan mondd meg neki :) a küzdés dolog nem is feltétlen ebben merül ki.
2011. jan. 7. 16:17
 15/16 anonim ***** válasza:
előző 21F
2011. jan. 7. 16:18
 16/16 anonim válasza:

Ha olyan lány mondja ezt aki tetszik, akkor még szép hogy kellene.

De! Ha odajön egy olyan lány aki egyáltalán nem az esetem akkor szép illedelmesen meghallgatnám, utána meg biztos mosolyognék egyet magamban. Szerintem senki se jönne össze olyannal aki nem jön be neki, mondhatnak neki akármit.

Szerintem figyeld meg elsőnek a kiszemelted, hogy viszonyul hozzád, kicsit ismerd meg.

Úgy, hogy még egyáltalán nem tudod mit gondol rólad semmiképpen ne menj oda hozzá kiönteni a lelked. De ha érzed, hogy szimpatizál veled, vagy már kicsit több is, akkor már nyugodtan megmondhatod mit érzel, biztos nem fog elutasítani. Vagy a másik eset, hogy nagyon meglepődik elsőre, de utána már tuti kezdeményez. :)

20/F

2011. jan. 7. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!