Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetne megoldani ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne megoldani ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

A lényeg annyi, hogy szerettem volna összejönni egy lánnyal még nyár előtt és kivárásos módszerrel játszottam, neten beszéltünk, de hangkapcsolat és kép is volt.. bejöttünk egymásnak, én talán AKKOR jobban neki, mint ő nekem

Túl sokat vártam(akkor még nem is voltam biztos a dolgomban), nem is taliztunk egész nyáron, pedig egy közeli településen lakik, és ez miatt jobban "összemelegedett" egy sráccal akivel "járni" kezdtek, de ő titokban akarta tartani és szégyellte is előttem. Nem voltam felháborodva, pedig tisztán látszott h szégyellte magát ezért és nem is értettem, hogy miért, hiszen végülis én voltam a hül*e, hogy nem léptem előbb...

Azt tudni kell a csajról, hogy vallásos és szex sem volt köztük, ez tuti.

Aztán eltelt egy kis idő, pár hónap és taliztunk egyet (a tali előtt még nem mondta ki konkrétan, hogy jár a sráccal, de már tudtam) a tali nagyon jó volt, tök jól elvoltunk, ő is is és én is élveztük, kicsit "intim" is volt, nem részletezem :). Akkor azt mondta nekem, hogy "megingott" a másik sráccal kapcsolatban. A tali után pár héttel pedig már ismét nagyon erőltette hogy ő jár a másik sráccal, meg egyre jobban felnagyobbodott ez a dolog és úgy jött le kb, hogy irántam soha nem érzett semmit... és akkor pont összegyűlt minden stressz+ látni ahogy neten írogatnak egymásnak nyilvánosan, eléggé ideges lettem és úgy leosztottam a csajt kb, hogy ilyet még egy megcsalás után sem kap egy ember sem, utólag belátom már, hogy durva volt. A lényeg az, hogy akkor azt írta, hogy döntött, én nem értettem. És rá egy hétre szakított a sráccal több mint 1000, hogy a vallására hivatkozva...

Aztán heteken át sajnáltatta magát, meg blogokba írt a nagy szerelem elvesztéséről, meg ilyesmi.... és fejébe vette, hogy nem akarja mégegyszer összetörni senki szívét ezért nem akar kapcsolatot..

A lényeg az, hogy most olyan szituációba kerültem, hogy kb 4x olyan nehéz dolgom lenne ha közeledni akarnék hozzá, mintha nyáron megtettem volna, amikor még mondhatni "nyomult" rám. Pedig én meg most akarom nagyon őt. Jelenleg is beszélünk, minden nap.... nehéz helyzet, tudom a leírtak alapján ha normális lennék már nem akarnék semmit, de ki mondta, hogy normális vagyok? :)

2010. dec. 27. 05:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt a helyzetet nem lehet megoldani. A csaj hirtelen fellángolt, mikor találkozott veled még nyáron, mikor az "intim dolgok" történtek, kicsit fellelkesült, aztán rájött, hogy hibát követett el, és mardosta a bűntudat, hogy az ösztöneire hallgatott, miközben ezt neki nem szabad, mert van barátja és amúgy is vallásos.

Én hívő keresztény vagyok, de az ilyen bigott facsatos, bársonyszoknyás, túrakabátos lányokat nem szeretem, mert nem lehet velük egy kapcsolatban 1/2-1 évnél tovább kibírni. Csak, ha elveszed őket hamar. Gondolom a lány is ilyen, ha neked ez megfelel akkor hajrá, bár én is így gondoltam, aztán mindig bántam. Egyéb estben meg keress egy kevésbé 'facsatos' intelligens lányt, akivel kellemesen eltöltheted az időt, és nem fog folyton a lelkiismerete miatt gyötrődni, ha olyat tesztek, amit nem szabadna.

Teljesen normális, ha az ember hallgat néha az ösztöneire, és nem egészséges mindezt visszafojtani, ezt megtapasztaltam, én mindig beteg voltam az ilyen lányok mellett. Nem testileg, általában lelkileg. F26

2010. dec. 27. 07:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Azt tudni kell a csajról, hogy vallásos és szex sem volt köztük, ez tuti.

A tali után pár héttel pedig már ismét nagyon erőltette hogy ő jár a másik sráccal, meg egyre jobban felnagyobbodott ez a dolog és úgy jött le kb, hogy irántam soha nem érzett semmit...

ha nem volt vele szex akk nem akart tőled SEMMIT

értetlen tuskó

Majd megdugja más te meg visszafogadod és járhatsz más levetett gatyájával mert nem avgy FÉRFI

nem tudod megadni neki a vallást!!!

JÉZUS HOGY SZÜLETETT? A GÓLYA HOZTA VAGY BA§ZTAK MÁRIÁÉK???

IDIÓTÁK

25F

2010. dec. 27. 10:01
 3/4 anonim ***** válasza:

a szex lenne a beteljesülése a kapcsolatnak.

amig nem volt nem beszélhetsz kapcsolatrol.

ha nem beszélhetsz kapcsolatrol nincs miért ugatnod.

ha más ügyesebb dugja meg az.

volt ilyena a faliuban a 18 as srác nem merte megdugni a f@széhes 16 os csajt akit meghuzott egy 30 éves utána már meg merte a 18 as is, aki kinyalta belőle amit a 30 as belétolt.

te is ilyen kanegér vagy.

nézd meg meg van e a tököd mert az ilyen töketlenek sajnálják a pénzt 7 deci vodkára amiből 2-től már lecsuszna a bugyija és nem itt kéne sirni

25f

2010. dec. 27. 10:11
 4/4 A kérdező kommentje:

Oké akkor a 2. és 3. kommentet figyelembe sem veszem.. nem vagyok kannéger meg ilyen hül*eségek, egy normális srác vagyok...

07:45 a te írásodra reagálnék

nyáron a lány még ugyanúgy ismerkedett a másik sráccal mint velem, sőt velem előbb megismerkedett, csak az a srác előbb lépett, és az intim résznél ne gondolj csókra vagy ilyesmi, kicsit félreérthetően fogalmaztam, egyszerűen a hangulat volt olyan, hogy majdnem egymásra vetettük magunkat.

2010. dec. 27. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!