Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedjek nem tömegember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjek nem tömegemberekkel?

Figyelt kérdés
Kecskeméti 14 éves lány vok. és ilyaen különc vgyok meg ilyen művészlélek, és szeretek zenélni (meg mindent szeretek ami művészettel kapcsolatos). szoval ilyen elvont fút keresnék :S de a neten a társkeresőkön csak idióták vannak :@
2010. dec. 26. 01:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem jársz művész- vagy zeneórákra? Kiállításokra? Koncertekre?
2010. dec. 26. 01:08
 2/9 anonim ***** válasza:

Látszódjon rajtad. Ne erőltesd, érezned kell, hogyan csináld.

Tudom, ez így nagyon homályos, de gondolkozz rajta. ^^

2010. dec. 26. 01:16
 3/9 szamóca. ***** válasza:

ma 01:18 XDXD

kérdező... mindneki tömeg. ezen felül ahogy már írták... kiállítások, bemutatók, rendezvények, felolvasóestek stb.

2010. dec. 26. 01:26
 4/9 A kérdező kommentje:
De járok ilyesmikre, de akárhova megyek mindenki más mint én.. (vagy én vagyok más? :S)
2010. dec. 26. 01:26
 5/9 anonim ***** válasza:
19 éves srác vagyok és a tapasztalatom az hogy ott tudsz olyanokkal ismerkedni amilyenekkel akarsz ahol olyan emberek vannak, amilyenekkel ismerkedni akarsz... szóval én is csak a kiállításokat, koncerteket, zeneiskolákat és egyéb művészeti oktatással és ifjú művészek pályájának egyengetésére szakosodott intézmények helyek látogatását ajánlom
2010. dec. 26. 01:27
 6/9 A kérdező kommentje:

hát jó majd csak jön vki...

pedig művészeti középsuliba járok+zenesuliba+koncertekre+(NÉHA MÉG) kiállitásokra is :s

köszi a válaszokat

2010. dec. 26. 01:40
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
Kecskeméten nem lehet egy nagy művészeti élet, az egy poros kisváros, ráadásul 14 évesen minden második ember azt képzeli, hogy művész lesz, ami persze nem esélyes. Nem biztos, hogy a többi emberrel van a gond, lehet, hogy te jársz a fellegekben.
2010. dec. 26. 09:03
 8/9 anonim ***** válasza:
valószínűleg te is tömegember vagy, ezért aggatsz magadra olyan kliséket, mint "művészlélek", "zenész", "kiállításokra járó"
2010. dec. 26. 09:19
 9/9 anonim ***** válasza:

09:03 ,azért Kecskemét nem egy akkora porfészek...sok program van ott is,különc embereknek.

Egyébként én is hasonlóan elvont csaj vagyok,keresem még a páromat.Nehéz nem tömegembert találni...

15/L

2010. dec. 27. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!