Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánnyal randiztam, majdnem összejöttünk de két hétig nem láthattam és addig mással összejött. Eltelt azóta fél év, már rég nincsenek együtt. Most mintha akarna valamit, összejöjjek vele? Vagy ne is foglalkozzak az ilyenekkel, amúgy 16/f. /?
Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 23:19
11/12 anonim válasza:
A ket hetrol mi nem tudjuk, hogy zajlott. Nekem nem az jott le, hogy nem birt varni. Pl egy pasi ha azt mondja, majd hivlak, es csond van, azt jelenti, illa berek. Ha ekkor jonne mas, aki tetszik es nem tunik el, nem dugas, jaras miert ne lenne vele.
Ha tetszik es fontos, probald meg, de ha csak ugy o van keznel, ne. Mert lehet, hogy cicazas lenne vele.
12/12 anonim válasza:
A #10. válasz itt most nagyon fontos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!