Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány aki nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki nagyon tetszik nekem mit tegyek hogy legyen ebből valami?

Figyelt kérdés

Egy kis háttérinfó szükséges az egész történethez nagy vonalakban: 2008 nyarán ismertem meg és nagyon nyomult, de én nem akartam semmit tőle össze voltam zavarodva igazából azt sem tudtam én mit szeretnék, majd telt-múlt az idő és kezdet megtetszeni a lány és a tegnap esti bulin odáig jutottam, hogy nem tudok nélküle meglenni ezt ma el is mondtam neki és mondta nyáron amikor ő akarta akkor kellett volna és még hozzátette lehet hogy visszajön neki ez az érzés, de most perpillanat nem!

És az a baj, hogy most van egy srác akivel láttam smárolni nagyon nyomul rá és tudom annyira ki fogja használni ezt a lányt, hogy nem igaz!

Én nagyon attól tartok itt én már semmi jót nem remélhetek, de ha valaki segíteni mit kellene tennem azt nagyon megköszönném!

Most kezdjek nyomulni rá amikor mondta perpillanat nem vagy nem tudom mit kellene most tennem!

2009. jan. 24. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:
hány éves is vagy? amugy szerintem hívd el valahova a lányt és ezt mind mondd el neki. és hogy te nem azér csinálod mer hogy azt hiszed hogy lehet még valami és hogy nem akarod hogy lenyúlják a csajt előled, hanem mondd meg neki hogy mint barát félted.sétáljatok valahol és beszéld meg vele. sok sikert;)
2009. jan. 24. 19:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Mivel a lány nyomulós fajta, úgy mint nyáron most is elborult az agya, de már nem irántad. Ha így kezdesz el közeledni semmi esélyed, hacsak nem jársz bmw-vel.

Ha nem, akkor kérj kölcsön vkitől:D

Viccen kívül, szerintem az ilyen lányok hevesek, ebből a pasiból is kifognak egyszer jönni... kérdés hogyan.

A leírtak alapján nagy kanra nyomul mostanság, aki nem sokáig fogja megtartani, de ez sem biztos.

Más megoldás lehet még, hogy inkább nyitott szemmel jársz és más lányok után nézelődsz.

2009. jan. 24. 19:30
 3/5 A kérdező kommentje:

f/21 L/17

Ma annyit mondtam el neki, hogy én nagyon sajnálom, hogy nyáron ilyen hülye voltam és nem vettem észre, ha újrakezdhetnénk akkor tuti máshogy csinálnám ennyit mondtam és erre mondta ő mist perpill nem de lehet visszajön amit nyáron érez!

2009. jan. 24. 19:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen! Kezdj el nyomulni.Csak nem úgy,ahogy Te gondolod. Legyél jelen,beszélgess,udvarolj.Előbb-utóbb választania kell.Ne foglalkozz a másik sráccal.

Mindenkit annyira használnak ki,amennyire engedi.

Bocsi:-))

2009. jan. 24. 19:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi azt fogom tenni nem hagyom hogy egy ilyen jött-ment kis pulykatojás elvegye MSN ha nem is minden nap de sokat szoktunk beszélni...
2009. jan. 24. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!