Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolózás közben melyik oldalra fordítod a fejed?
Figyelt kérdés
:) lehet, buta kérdés, de érdekelne a válaszotok.:) És azt is írjátok le, hogy lányok, illetve fiúk vagytok. És hány évesek.:) Köszi.2010. dec. 25. 00:26
11/21 anonim válasza:
dehogy, azt hittem, ideírjátok, hogy fiú is, lány is, hány éves... ha provokálnék, már rég kivágtak volna, szerintem. :/
12/21 anonim válasza:
00.40
Nekem még mindig normális szinten van a vérnyomásom.
Mert leszarom.
Még akkor is így lenne, ha azt írta volna, hogy 20/l és 4/Ló.
Peace.-.-
Még mindig jobbra.:)
13/21 anonim válasza:
nekem is normális a vérnyomásom, csak nem bírom az ilyen provokáló embereket
14/21 anonim válasza:
ha az akarom hogy nekem legyen kényelmesebb jobbra, de a nők úgy vettem észre jobban szeretik ha balra döntöm szóval attól függ hogy viszonyulok a lányhoz
19/F
15/21 anonim válasza:
ahogy sikerül. az elsőnél balra volt, de talán kicsit gyakrabban jobbra mint balra. am nemtudom. de tökmindegy.
21/f és 18/l
16/21 anonim válasza:
Jobbra, mert jobbkezes vagyok. Mindig én döntöm el a dolgot, eddig még sosem találkoztam balossal, lehet épp emiatt. 22f
20/21 anonim válasza:
a barátnőimmel örök vitatéma: én balra szeretem, ők mindig jobbra csinálják :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!