Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet a baja? 1 éve szakíto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baja? 1 éve szakítottunk a barátommal!Mostanra megutált,megpróbál megverni,és baromi bunkó, nagyképű, és hülye

Figyelt kérdés
Nemcsináltam semmit.Mondjuk az osztálytársaim sem angyalkák...
2009. jan. 24. 17:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

Mi, próbált megverni????????? Ez esetben le kell állítani, szólj a szüleidnek, tanárodnak, ha másképp nem megy, akkor egy-két, főleg nagydarab fiú barátodnak, akikkel mutatkozz sokat előtte!!! Noha a bántalmazás mindig az elkövető hibája, és nem az áldozaté, annyit mégis tanácsolok, hogy kerüld az olyan szituációkat, amikor egyedül van alkalma követni Téged az utcán, továbbá ne engedd be a lakásotokba, és lehetőleg soha ne maradj vele sehol kettesben. Ne hagyd, hogy rávegyen, hogy menjetek ide-oda beszélgetni ketten, stb.

Sajnos előfordul az ilyen, hogy a fiú meghülyül szakítás után, és a lányt hibáztatja, netán bántja. De nem szabad tűrni, és az illetőt le kell állítani.

2009. jan. 24. 17:36
 2/11 A kérdező kommentje:
Hello köszi :) nagyon hálás vagyok a segítségedért.Nem nem utcán nemszokott megverni,csak a suliban próbálkozik mindig de aztán mindig jön valaki,és akkor abbahadja.
2009. jan. 24. 17:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
én azt mondom hogy ha bunko meg ilyenek akkor csak őt minősíti. én azt gondolom hogy nem bírja feldolgozni. ha te szakítottál vele, akkor még mindig bejössz neki és bántja hogy nem kaphat meg ezér basztat.ha meg már bántalmazásig fajult a dolog akkor próbáld megfenyegetni valami gyengepontjával, hogy ha tudsz valamit róla amit másook nem, akkor mondd meg neki hogy ha nem száll le rólad akkor elmondod mindenkinek, vagy ilyesmi. különben ha a közelembe lennél akkor megfejelném a csávót. utálom az ilyet:D. amugy hány éves vagy? és a csávó? mer nem mind1 hogy hány éveseknél kell szólni a tanároknak. mer ha olyan a gyerek akár a tanárnak is nekimehet.
2009. jan. 24. 17:51
 4/11 A kérdező kommentje:
szia.én most 13 vok a csávó pedig 14 ! Ő szakított velem.Az egész úgy volt h tavaly jött a suliba.Félt még meg minden,akk elkezdett udvarolni bevallotta h szeret,jártunk,év végén meg sazkított velem,és most az osztálytársam tetszik neki.... én már nemszeretem,megis mondtam neki ő sem szeret,akk mégis mit akar? és te hány éves vagy ? :D
2009. jan. 24. 18:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Önértékelési megakomplexusos otthonveréstlátó gyerekkel ne járjatok XD

ne várd míg próbál verni és jön vki... keress segítséget, ha látja h nem hagyod magadat kiszolgáltatni, majd rájön h nem király attól mert még fasza van

2009. jan. 24. 18:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezt hozza otthonrol a csavo, probald kerulni amennyire csak tudod. Ra ne nezz, es keruljed el nagy ivbe!

Aki ilyen agressziv, bunko, mindenre kepes, hidd el. Gondolom otthon azt latja, vagy latta, hogy a szulei verekednek, ez oneki teljesen termeszetes. Keruld el nagy ivbe, es orulj, hogy megszabadultal tole!

2009. jan. 24. 19:24
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Úúú de megütném az ilyen kis cigányszerű hülye gyerekeket.

Nem veszik észre milyen szánalmas :S

Próbálj szólni haverodnak vagy a szüleidnek ezt javasolhatom.

2009. jan. 24. 20:56
 8/11 A kérdező kommentje:
KÖSZI mindenkinek nagyon aranyosak vagytok.
2009. jan. 25. 13:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Mondd el az igazgatónak meg az ofőnek! Talán ha behívják magukgoz, jobb belátásra tér. Főleg ha tudja, hogy ezért simán kirúghatják.
2009. nov. 15. 15:57
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan, egyáltalán nem biztos, h egy ilyen srác jobb belátásra tér egy kis ofő figyelmeztetéstől.

Ha végképp elfajulna a dolog (üt és nincs a közelben senki, h segítsen), akkor támadj vissza a tökeire! Mind1, mit csinálsz vele, üss rá, rugj bele, térdelj bele vagy csak csípd meg! Ezt tényleg végszükségnek tartogasd, elég veszélyes is, mert komoly sérülést okozhatsz és készülj fel rá, hogy egyetlen egy húzásod lesz, azzal el kell intézni. Viszont nem fog rá számítani...

2009. nov. 15. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!