Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Ti ezek utan hogy viselkednetek a sraccal?
Figyelt kérdés
Elmondtam neki, hogu tetszik, de o semmit nem mondott ra,meg egy nemet sem. Kitiltottam Msn-rol, majd gondoltam itt a Karacsony, megbocsajtok neki, visszairom. De o elutasitott. Azonkivul megkertem, hogy ne mondja el senkinek, hogy mit mondtam neki, erre tessek ra 2 orara irt, hogy elmondta. Meg akartam kerdezno tole, hogy miert mondta el,amire o azt felelte, hogy nem mondta el senkinek. valamint ha irok neki Msn-en kb. 3-4 perc utan azt mondja hogy rogton jon, de utana semmi, vissza se ir....2010. dec. 24. 08:09
11/19 anonim válasza:
Van már kétjegyű az életkorotok? Nem sértés, komolyan kérdezem. Mi lenne, ha az msn-t meg ilyen hülyeségeket teljesen elfelejtenétek, és személyesen beszélnétek meg a dolgot? Az, hogy ki kinek ismerőse msn-en meg közösségi oldalakon meg ilyen marhaságokon annyira nem számít *semmit* egy kapcsolat szempontjából.
12/19 anonim válasza:
tul hamar felkapod a vizet....uristen,olyan gyerekesen viselkedsz,h letiltod,aztan visszaveszed.....-.-
boldog karácsonyt!
ja és felejtsd ela sracot
13/19 A kérdező kommentje:
Ha egyszeruen azt mondta volna hogy nem kellesz, akkor nem tiltottam volna le. Vajon neked/nektek hogy esett volna ha elmondjatok annak aki tetszik hogy bejon es meg valaszra se meltatt. Ezzel nekem az jott le, hogy akar baratilag is, de jelentektelen vagyok neki...
2010. dec. 24. 14:21
14/19 anonim válasza:
Nem biztos, hogy csak azt jelenti. Nincs meg a szikra, de leeht kedvel, ergo nem akar semmit mondani. Jól is tezsi, legalább nem játszik feleslegesen a szavakkal. Mrs Csák Norrisz. :) Kajatézzad le. :) Ovi, ovi.
15/19 anonim válasza:
Vagy bolondítsd magadba (ha gazdag), vagy hagyd. Nehogy már te könyörögj neki! Nem érdemel meg. Legyen egy kis büszkeséged..... Am. hány éves vagy?
14L
16/19 anonim válasza:
nemtudom h vagy ezzel,de én akkor inkább lapultam volna csendben:D le se tiltottam volna,semmi.....csak eltem volna tovabb az eletem,mert azzal sztem egy csöppet hulye helyzetbe vag,h igy csinalsz.....meg ha nem szol semmit,lehet h azert mer nem kellessz neki,es nem akar megbantani,csak őszinte voltam,bocs ha kemeny voltam:/
17/19 anonim válasza:
Látom te sem vagy több mint 12....
18/19 anonim válasza:
mármint a kérdező, és kedves előző igazad van
19/19 A kérdező kommentje:
Deh kwpzeld tobb vagyok mint 12, de te nagyon nagyra becsulod magad kedves 67% Meg az a szerencse hogy te tudod a dorgest! Sajnallak! Vagyis anyadat, gyereket vart erre te jottel!!:-)):-))
2010. dec. 25. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!