Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már az is baj, ha valaki boldog? :-?
Buliban ismerkedtünk meg, nem volt semmi komoly dolog, csak beszélgettünk. De amikor kiderült, hogy viszonyunk van mindenki rólunk beszélt. A csaj 18 éves én meg 17 . Egy suliba járunk, de más a baráti körünk, és azok akikről azt hittem, hogy a barátaim, azoknak szúrja a legjobban a szemét....
Bár már megtanultam, hogy ez mindig így van, mégis meglepődtem... és egyet jót röhögtünk rajta...
Kíváncsi lennék, hogy ti mit tennétek, mert ha elkezdődik a suli akkor már más lesz a helyzet. Szerelemről még szó sincs!
Valami ötlet? :D mármint arra, hogy hogyan reagáljam le ezeket az embereket?
Csak mondd, hogy nem kell szomorúnak lenniük, amiért nekik nem jött össze egy csaj sem.
Amúgy igen, ha nem vetted volna észre ez jellemző a társadalomra, hogy mivel kevés embernek adatik meg a boldogság, az általánosan boldog viselkedésű embereket alapból kinézik. Ez van sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!