Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Múltkor MSN-en dumáltam a sráccal,aki tetszik:$ úgymond dicsekedett,hogy ő milyen jó XY sportban,és hogy tőle függ,hogy mikor legyen a megyei verseny,mert ő a legjobb és hogy ennyiszer meg annyiszor volt már első országoson,megyein,stb.Mikor rákérdeztem,hogy hogy sikerült a matek tz(csütörtökön írták,mondta szakkörön),megjegyezte,hogy milyen kis figyelmes vagyok:$ meg küldött egy csomó ;)-t,és elköszönésnél szia hétfőőn taliiiii-t írt.Úgy vettem ki a "hangneméből",hogy várja,hogy találkozzunk.Bejelölt facebook-on.Aztán hétfőn beszélgettünk.Nem sokat,csak pár szót váltottunk pirulva-mosolyogva.:)
Szerintetek lehetséges,hogy tetszem neki?
Nem tudom felfogni, hogy a lányok mit össze nem kombinálnak állandóan, ha valaki kicsit is normális vagy valami akkor rögtön: "lehet ebből valami?".Miért nem lehet hagyni a dolgokat és aztán majd úgyis lesz valami.Ha nem akkor nem, ha igen akkor igen.Ennyi a történet.Ja és én mindig azt mondom:Tegyél az ügy érdekében mert ha nem lépsz, nem adsz neki semmilyen jelet hogy komolyabbra is gondolnál, akkor ő sose fog lépni akkor meg marad az elkeseredettség és azon fogod magadat észre venni, hogy állandóan a fészbúkját bámulod, vajon van-e kapcsolata és mit csinál éppen.Aztán, amúgy abból meg honnan kellene bárkinek is tudnia, hogy tetszel-e neki, hogy kedvesen elköszönt?Ez teljesen emberfüggő.Van olyan akinek ritkán hagyják el az ajkait kedves szavak.Ha az emberünk ilyen akkor érezhet irántad valamit.Van olyan ember aki mindenkivel kedves, hő ő ilyen akkor ennyiből nem megállapítható, hogy tetszel-e neki.
Ez a nőknél valami beépített "defekt" vagy nem tudom, hogy mindenben keresnek valami logikát.
Elnézésedet kérem, hogyha bántó volt az amit írtam.Nem neked szántam, inkább minden nőnek, hisz minden nő ilyen vagy legalábbis a többség.
Végezetül elárulok egy titkot!Egy férfinek rengeteg nő tetszhet külsőleg.A lényeg az ápoltság és a jó megjelenés.Ha te ilyen vagy akkor valószínűleg tetszel neki.Viszont ahhoz, hogy egy férfi párkapcsolatba lépjen egy nővel nem mindig elég a külső megjelenés.Ott már fontosabb dolgok is közrejátszanak, amik eltérőek mivel mindenkinek más a fontos.
Remélem érthető volt.
Szia 17F
Okés,köszi mindenkinek...:)
Utolsó:igen,érthető volt(legalábbis számomra).De hogy adjak neki jelet?MSN-re én vettem fel,nagyon sokszor szemezünk,mikor jön szakkörre,és meglát,mindig elpirul,a tesója meg vigyorog.A múltkor pölö volt egy olyan jelenet,amikor a tesója és egy haverjuk ültek az egyik padon,a tesó meglátott,rámvigyorog,és mikor elmentem mellette,valami olyasmit hallottam,hogy Na,itt van a lány XY-nak...tehát a srác mindig pirul,a tesója meg vigyorog és bökdösi a fiút,ha engem lát,meg hogyha ránézek és a srác éppen másfelé figyel,szól neki,elpirul és mosolyog.:)
Nyugi, meg nyalja a sót!
Csak szólj neki, hiddel, kell neki a potya szex!
Ne is várd hogy küzdjön érted, ugorj az ölébe!:D
Ha mindenkivel lefekszel akivel beszélgetsz, úgy jársz mint mya nichole!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!