Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy srác és egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy srác és egy suliba járunk?

Figyelt kérdés
De ott kb semmit nem lehet csinálni egy kis szemezésen kívül. Az szokott is lenni. Viszont itt a szilveszter. Valószínűleg egy helyre megyünk. Szerintetek gáz lenne, ha odamennék, és mondanám, hoyg mennyire szimpatikus már régóta stb?
2010. dec. 22. 21:15
 1/4 anonim ***** válasza:
51%

Alapszabály, házi nyúlra nem lövünk.

Kivétel: Ha elmúltál 19 és ő is.

2010. dec. 22. 21:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szerintem tetszik neked a srác.

Szerintem várj vele, hogy ő kezdeményezzen. Ha nem, akkor te menny oda, de ne támadd le, csak beszélgess vele kicsit, kérd el a számát/msn címét, vagy tudom is én hogy milyét, beszélgessetek, aztán mond meg neki.

2010. dec. 22. 21:25
 3/4 A kérdező kommentje:

am én 16 vagyok, ő 17.

De szerintem sejti,hogy bejön nekem,mert beszéltünk múltkor,mert ráírtam egy közösségi oldalon vmi nem feltűnő dologgal,aztán már beszélgettünk ilyesmi..

De tudom róla,hogy nem kezdeményező típus.Megér egy próbát nem??

2010. dec. 22. 21:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem ismered valamelyik barátját/barátnőjét, akitől tanácsod tudnál kérni?
2010. dec. 22. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!