Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon gáz, ha nincs pénzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha nincs pénzem beülni valahova stb?

Figyelt kérdés
csak holnap tudunk találkozni , mert vagy én , vagy ő nem ér rá ... úgy hogy nem jó az h , majd ha lesz pénzem ..
2010. dec. 22. 19:10
1 2
 11/19 Moszuke ***** válasza:

hétvégén disznóvágáson voltam és ha mozogsz hidd el nem hideg a -20°sem:)

és rajtam csak egy fostos elázott kesztyű volt.

ha sétálni megyek akkor hőtartó kesztyűt veszek mert kézen sok meleg távozik. +sál, meg minden szar.

és akkor már az is elég hőt termel ha sétáltok a barátnőddel, néha megcsikized 6réteg ruhán keresztül, kicsit kergetőztök, nem kell sok, 5-20méter, egy kis bírkózás stb:) nem kell feltétlen úgy viselkedni mintha partvis lenne a fenekedben.. érezzétek jól magatokat:)

hát.. legalábbis az én barátnőm szeret hülyülni még séta közben is:) a fent említett módokon..

na mind1.. oldjátok meg. ismerd meg a léányt... majd önmagad...

majd meg kell tanulj megtörni, legyél figyelmes, ne legyen előítéleted, ne csak nézz láss is, áss mélyre, ne legyél önző, ha megismered magad akkor tudsz majd feltörni és ne félj a szeretettől!

és csak nyerhesként kerülhetsz ki a dologból.

nagyjából ennyi.

sok sikert!

2010. dec. 22. 19:37
 12/19 A kérdező kommentje:
Imádlak Moszuke xD
2010. dec. 22. 19:39
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem lényeg hogy beültök e valahova vagy sem:) én személy szerint, ha randizni megyek egy sráccal ilyen szempontból mind1 mit csinálunk:) a lényeg hogy együtt legyünk:) 15/l
2010. dec. 22. 19:49
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Menj dolgozni ahelyett h ilyen sz@rságokat kérdezel te gyökér!
2010. dec. 22. 20:08
 15/19 A kérdező kommentje:

K*rva anyádat ... gyökér a tudod ki te b*zi állat .

És azt is megmondod , hogy a g*cibe menjek dolgozni ?

még 8 általánosom sincs meg xD

2010. dec. 23. 12:08
 16/19 anonim ***** válasza:

Dehogy gaz!!!!

En szemely szerint nem szeretem az ettermes, forrocsokizos randikat.

Nekem mindig tobbet ert egy seta a parkba. Nem tudom miert, de szerintem sokkal szemelyesebb es ott jobban egymasra tudtok figyelni. Ha faztok osszebujtok... Kis romantika!

Sok sikert! Es Boldog Karacsonyt!!!

17/L

2010. dec. 24. 20:44
 17/19 anonim ***** válasza:

nem, nem gáz... séta, kivilágított helyen.. hanguatos, nayon is jó tud lenni

nem akarok beszólni, de ne csodálkozz, hogy "néha" nem adnak neked forralt bort, ha még az általános iskolát sem jártad ki..

2010. dec. 24. 22:45
 18/19 anonim ***** válasza:
nagyon*
2010. dec. 24. 22:45
 19/19 anonim válasza:
Szia! Szerintem nem az számít, hogy meghívd erre-arra mert ne megvenni akard azt a lányt... hanem próbáld meg meghódítani! Bokolj neki, nevettesd meg éreztesd vele, hogy érdekel ne pedig elvidd ide-oda! Nekem sincs pénzem mégis boldogulok! Fel a fejjel! ;) F/21
2010. dec. 25. 03:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!