Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Holnapra beszéltem meg talit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnapra beszéltem meg talit egy fiúval. De most elbizonytalanodtam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Netről ismerem, hetek óta mindennap beszélünk. Az a baj, hogy ő tökre belémszeretett de én ő belé nem annyira. :/ Úgy utálom magam amiért eddig húztam a dolgot. :S Nem tudok mit csináljak, mert megbántani nem akarom. :(

17/L

2010. dec. 21. 18:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mindenképp menj el!

1. Bunkóság utolsó pillanatban lemondani, főleg ha ő még érzelmeket is táplál feléd. Ha már valaki tényleg szeret, akkor miért utasítanád el magadtól? Még ha utálna megérteném, de ha szeret?

2. Próbáljátok meg, aztán ha tényleg nem lesz jó a randi, vagy nem jön össze a dolog, akkor mond le. Még az is lehet, hogy most szeret, de élőben már nem fog, mert nem olyannak képzelt.

BELE LEHET SZERETNI VALAKIBE NETEN KERESZTÜL IS! És az NEM AZT JELENTI HOGY NEM ISMERI, mert ismeri egy részét, csak a másik részt pozitív dolgokka, neki tetsző dolgokkal pótolja ki. Ezért lehet hogy ha találkoztok akár még fordított helyzet is kialakulhat.

Viszont!

Ha tutira akarsz menni, és azt akarod, hogy biztos érzelmekkel találkozzatok, akor javasold neki, hogy várjatok még a talival néhány hetet. Akár többet. Beszélgessetek tovább cseten, aztán majd ha még jobban megismertétek egymást, akkor.

Talán ez a legjobb megoldás sztem.

2010. dec. 21. 19:06
 12/16 anonim ***** válasza:

Neten nem lehet szerelmesnek lenni és nem kell magát oda lökni valakihez, csak hogy ne bántson meg mást, szerintem.

A neten bármit lehet írni és semmi sem valóságos.

2010. dec. 21. 19:10
 13/16 anonim ***** válasza:

Gondolom képe van a pasiról, bár az emberek nem abba szoktak szerelmesek lenni. Ha nem kell neki, akkor nem kell.

Ha meg csak hülye és nem érzi azt az érzést, amit akar, akkor találkozzanak, mert neten nincs szerelem.

2010. dec. 21. 19:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Bár attól függ, mit értünk szerelmen. Talán lehet, de nem a valóságba.
2010. dec. 21. 19:15
 15/16 anonim ***** válasza:

Garantálhatom hogy van :)

Neten ismerkedtem meg a barátnőmmel, 5 hónapig beszélgettünk. Kb 4 hónap után egyértelmuen éreztem hogy szerelmes vagyok. Ő nem volt. Majd találkoztunk, s ez benne is kialakult. Ez 2,5 éve volt. Azóta is boldog párkapcsolatban élünk, és szerelmesek vagyunk egymásba :)

Uh kéretik nem bedőlni az előitéleteknek. Minden helyzet, és személyfüggő.

2010. dec. 21. 21:06
 16/16 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy boldogok vagytok, remélem azok is maradtok:)

Nos szerintem akkor inkább megkérdezem a kérdezőt, hogy miért nem akar pontosan találkozni a fiúval és eddig miket írt neki és miért. Akkor talán többet fogunk megtudni...

Nincs azzal baj, ha találkozik vele, de ne hazudozzon össze-vissza, mert annak nincs értelme és szemétség...Döntse el, hogy szereti-e a fiút, megbízható-e, ha igen, egyértelmű, hogy találkozzanak és ne a fiú miatt. (ha nem szerelmes, mert nem mindenki lesz az neten keresztül, akkor minek találkozzon vele, ha nem akar?? Ezt már csak eltudja dönteni ő maga) Ha nem szereti, akkor meg nem kell, mert biztos megvan rá az oka és csak bajt csinál (igen, lehet mondani, hogy élőben beleszerethet, de ezt is döntse el a kérdező, hogy akar-e találkozni). Ha nem tudja eldönteni, akkor meg sajnálom.

2010. dec. 21. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!