Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhat a lány? Többet ne próbálkozzak?
Facebokoon írtam egy lánynak, hogy a képei alapján szimpatikus, van e kedve ismerkedni!?
Erre ő azt írta hogy "igazán hízelgő, de én nem vagyok az az interneten ismerkedős fajta"
Erre mondhatnám azt is hogy akkor találkozzunk :D
De tényleg olyan szintű vonzalmat érzek iránta hogy az valami hihetetlen kár lenne ennyibe hagyni :S Ötletek?
Jó volt a válaszod. Bár én azt írtam volna, hogy nekem ez a tempó gyors, de akár találkozhatunk is. Meg kell győzni, hogy te sem az a fajta vagy, nem írsz minden második lánynak. Ha csak annyit írtál, ami fent szerepel, akkor nehéz dolgod lesz, mert nagyon sablon szöveg. (Bár én most a sablon levélre esküszöm.)
Ha már valamit válaszolt, akkor egy-két rövid levelet még megér.
"igazán hízelgő, de én nem vagyok az az interneten ismerkedős fajta"
Én ezt írtam volna erre:
Szóval, máris találkozni akarsz velem? Szeretem az ilyen határozott lányokat!
R.
szerintem hagyd..nem akarlak lebeszélni, ne hogy félre érts..
Csak tisztázzuk, hogy ilyenkor mi jár a csajok fejébe:
Nagy valószínűséggel nem jössz be neki, mert akkor nem így írt volna neked vissza, hanem, hogy "jajj köszönöm:)..aranyos vagy" vagy valami pozitív szöveget írt volna vissza neked. Ez egyértelmű, hogy nem akar semmit. Főleg, hogy a 2. szövegre vissza se ír.
A csajok nem szeretik, ha egy számukra nem tetsző pasi nyomul. Hagyd szerintem..
Nem bántásként írom, csak h ne futkoss rózsaszín ködbe..
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!