Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, randiznátok velem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, randiznátok velem? Hogy nézek ki szerintetek? Mi a véleményetek rólam? (kép)

Figyelt kérdés
mármint nem konkrétan randizni akarok, csak kíváncsi vagyok a véleményekre.Ha szembe mennék veletek az utcán, megnéznétek v ilyesmi
2010. dec. 21. 12:31
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
szerintem átlag vagy
2010. dec. 21. 15:16
 12/41 anonim válasza:
100%
az inged ronda az már biztos...
2010. dec. 21. 17:35
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
szerintem szörnyen nézel ki, ne haragudj.ez a haj neked nem áll jól meg ez a rózsaszín ing :S most nagy divat lett...de ha egy fiú a divatért a férfiasságát eldobja, az az ő dolga.egy kicsit fogyózz és oldalra engedd a hajad, ne a szemedbe, mert ez csak a magas, sovány fiúknak áll jól...de még azoknak sem, mert ocsmány :S
2010. dec. 21. 19:14
 14/41 anonim ***** válasza:
Nem tudom EMBEREK!! mi szerintem nem ugyanazt nézzük.Szerintem helyes vagy arcilag.Csak fogyj le és cseréld le a ruhatárad.és szedesd ki a szemöldököd és vágasd le a hajad.Hidd el másképp néznek majd rád.:)
2010. dec. 21. 20:18
 15/41 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem a válaszolók többsége bunkó paraszt.
2010. dec. 21. 21:41
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
miért is?valaki fejtse meg ezt a talányt!miért lennénk bunkók!a kérdező kérdezte a véleményünket, mi elmondtuk, amit gondoltunk.attól, h nem tetszik a véleményünk, kedves "kérdező haverja", attól ez még így van.az igazság fáj!
2010. dec. 21. 21:52
 17/41 anonim ***** válasza:

A kérdező barátja:

Jól van elnézést kedvesem. Hát speciel az a cigányos vers vagy mi az kicsit.. De igazad van nem bunkóság, hogy megmondod másnak, hogy szörnyen néz ki de azért lehetne kicsit kedvesebben is.

2010. dec. 21. 21:56
 18/41 anonim ***** válasza:
így van lehetne kedvesebben is . És ezért vagytok bunkók.Nem azért mert megmondjátok hanem azért ahogy mondjátok.
2010. dec. 22. 09:21
 19/41 anonim ***** válasza:
Köszönöm, szeretlek.
2010. dec. 22. 12:39
 20/41 anonim ***** válasza:
nagyon helyes vagy szerinteeem:)
2010. dec. 23. 20:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!