Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha lenne párotok igy egy próbára taaliznátok más pasikkal is?
ha csak találkozik vele az nem megcsalás...
ha célzottan azért tlálkozik vele mert akar még valamit tőle, az gáz. nem találkoznék ilyen céllal pasival amig van kapcsoaltom.
viszont menekülnék egy olyan kapcsoaltból amelyik azt mondja "ha találkoztok szakítunk" bízzon meg bennem a pasim, és kész. soha nem adtam rá okot hogy kételkedjen bárki a hűségemben, ezért erre hetykás vagyok. Akkor és azzal találkozom akivel akarok, esetleg véleményét nyilvánithatja h nem tetszik neki, de ez már nyílt zsarolás.
egyébként tényleg nem kéne találkozniuk, ez vitathatatlan de akkoris...
Szija Funky, szeretlek. XD
Szerintem alapból dobd ki. Ha nem felejtette el a pasit, aki hajtott rá, és most találkozni akar vele, az elég félreérthető, nekem a fejem szétrobbanna a féltékenységtől...
Hát, lehet hogy nem egy megbízható csaj:S Volt már olyan kijelentése, ami arra utal, hogy esetleg...Háát.
Na de kérdésre válaszolva, szó sem lehet róla. Szeretem, nem kell nekem senki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!