Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az első randit egy pizzériába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első randit egy pizzériába beszéltük meg. (remélem ez nem baj) Jól tudom, nekem (férfi) kell bemenni először az ajtón? És nekem is kell elől mennem az asztalig, vagy a lánynak?

Figyelt kérdés
2009. jan. 22. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem például jobban tetszene,ha a pasi előre menne,de csak azért h kinyissa nekem az ajtót,majd miután bementünk ő venné át az irányítást!Vagy mellettem vagy előttem menne,udvarias lenne,megkérdezné h én hova szeretnék ülni,ha esetleg nem tudnék dönteni és azt mondom h mindegy,akkor kiválasztaná a helyet,de rákérdez h megfelel?!Abban az esetben ha foglaltatok asztalt akkor ez lényegtelen.De ha alapjába véve nem vagy vele bunkó tiszteletlen,figyelsz arra h mit mond,komolyan érdeklődsz iránta...nem fogja érdekelni h hol mész,elől vagy hátul.....és ne légy túl merev..lazíts,ne tervezd el előre túlságosan h mi fog történni meg hogyan,mert akkor tuti h nem úgy sül el....minden adja majd magát
2009. jan. 22. 19:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az biztos, hogy neked kell bemenned elsőként az ajtón. Ezt azért találták így ki (ez van az illemkönyvekben is), mert ha verekedés van, akkor nehogy a lányt megüssék. Tulajdonképpen te vagy a testőre. De jobb, ha ezt elmondod a lánynak, mert ha nem tudja, akkor félreértheti, hogy bemész előtte.

Az szerintem teljesen mindegy, hogy ki megy az asztalig elöl. De illik még pl. lesegíteni a kabátot róla, és a széket alátolni.

2009. jan. 22. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Idegen helyre a pasi megy be először!
2009. jan. 22. 21:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Jaaa, és ha valaki megüti a partnerem, azt én is leütöm! :)
2009. jan. 22. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
ja idegen helyre a pasi mennyen be ezt tartom én , szegény anyám meg pontaz ellenkezöjöt mondta nekemm mindig !! Abból sok vitánk adodott !!
2009. jan. 22. 21:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Először a férfi megy be de csak addig amíg kinyitja az ajtót vagyis csak "fél lábbal" megy be.Előreengedi a hölgyet.

A nő szerepe:

A nő választ helyet magának az asztalnál,ő ül le először(a férfi segít a székkel).A nő választ először az étlapról és közli azt a férfival.

A férfi szerepe:

Ő rendel,kommunikál a pincérrel,ő kóstolja meg a bort és ő fizet.(persze ez lehet megegyezés szerint is,hogy senkinek ne legyen kellemetlen)

Az etikett szerint így van,de ha nem pontosan így tartsátok be nem lesz belőle semmi probléma,hisz szinte senki(legalábbis nagyon ritka) aki betart minden etikett és illemszabályt.

Jó szórakozást :)

2009. febr. 1. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!