Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves fiú vagyok. Mik a BIZTOS jelei annak, ha szerelmes vagyok?
Figyelt kérdés
2009. jan. 22. 18:18
1/8 A kérdező kommentje:
Csak elméletileg kérdezem.
2009. jan. 22. 18:19
2/8 anonim válasza:
hát pl az hogy másra se tudsz gondolni csak a lányra...éjjel nappal vele akarsz lenni.ezek elég egyértelmű jelek szerintem.
3/8 anonim válasza:
pl. mindig csak rá gondolsz? :) 20\f
4/8 anonim válasza:
sokat gondolsz rá,elpirulsz(bár ezt nem minden fiu szokta sztem),hevesebben ver a szíved,gyorsabb a pulzusod,a közelében akarsz lenni,nézed(szemeztek)azt lehet érezni mikor vki szerelmes....
5/8 anonim válasza:
Felhívod az éjszaka közepén csak azért, hogy elmondd neki h mennyire szereted:)
6/8 anonim válasza:
Pl. az oltár előtt álltok. Az talán elég biztos.
7/8 anonim válasza:
Míg nem voltam szerelmes én sem tudtam h milyen lehet.de taliztam vkivel aki megdobogtatta végre a kicsi szívem.Együtt voltunk sokszor,de egy napon amikor beállított a munkahelyemre(pedig aznap jöttem el tőle)megláttam és a gyomrom a torkomban volt,nem tudtam letörölni a vigyort a képemről miután elment akkor sem,pedig csak egy csókért ugrott be:D nagyon nagyon sokat gondolok rá,állandóan a hangja az érintése jár a fejemben,alig várom h talizzunk...és még sorolhatnám...
8/8 anonim válasza:
Az,amkor eszedbe se jut megkérdőjelezni,hogy szerelmes vagy-e,nem kérdésként kezeled,hanem tényként és ha más kérdezi,akkor egyértelmű a válaszod,hogy IGEN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!