Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vegyek neki valami apróságot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vegyek neki valami apróságot karácsonyra?

Figyelt kérdés

Na szóval van egy osztálytársam (lány), jó baráti viszonyban vagyok, és szerelmes vagyok belé, mostanában egyre többet beszélünk, mosolyog, ütöget néha (nem ugy hogy fáj hanem csak igy viccesen), meg sok olyan megjegyzést kaptam h jófej vok, meg milyen jó most a hajam (többen mondták egyszerre nemcsak ő) :D

Annyira szeretnék neki adni egy csokit vagy hasonlót karácsony alkalmából mint barát, csak félek h megromlik a kapcsolat mert azt hiszi hogy nyomulok rá (megint), és ezért visszalép. Picit tanácstalan vagyok, vmi ösztönzőt, példát vagy ötletet szeretnék kapni! Köszönöm (15/f)

2010. dec. 18. 20:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha jóban vagytok, egy apróságot nem fog nyomulásnak venni, biztos, hogy jól fog esni neki, hogy gondoltál rá. :)
2010. dec. 18. 20:40
 2/5 anonim ***** válasza:
ugyanez a helyzet. én vettem neki és nagyon tetszett neki :)
2010. dec. 18. 21:07
 3/5 A kérdező kommentje:
De csak barátok voltatok, vagy több is?
2010. dec. 18. 21:15
 4/5 anonim ***** válasza:
részemről sokkal több részéről csak barát :) de nagyon jóérzés volt látni hogy örül neki :)
2010. dec. 18. 21:28
 5/5 jordan07 válasza:
nem fogja azt érezni hogy nyomulsz. Sztem inkáb örülne :)
2010. dec. 19. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!