Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik! Milyen ruhák tetszenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Milyen ruhák tetszenek egy lányon? Mi az, amitől beindultok és ami még az ízlésesség határán van?

Figyelt kérdés
18 éves lány
2010. dec. 18. 18:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én azt hordom, amiben jól érzem magam, nem érdekel, hogy ki mit mond. :) (jó időben lazán, pl. farmer, sportcipő meg póló, télen elegánsan öltözöm. És sapkát is hordok, senki kedvéért nem fogok fagyoskodni. :D )

16/L

2010. dec. 18. 19:18
 12/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, testmagasságod,testalkatod?:D Amúgy nekem bejön a magassarkú is, szépen kiemeli a lábakat egy testhez álló nadrággal.

Valamin szerintem nagyon szexi még a magassarkú cipő+ combfix/harisnya+ rövidebb fajta szoknya is.

...Na még a leopárdmintás/latexnadrágok is tetszenek.De a testhezálló farmer nadrágok is bejönnek, főleg magassarkúval.

Na, csak a te kedvedért utána néztem néhány női ruhának, amik nekem bejönnek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link] <<<Ez nagyon bejön:)

[link]

Amúgy kinek akarsz ennyire tetszeni?:D Na, és neked miylen ruhák tetszenek egy pasin?:D

18/F

2010. dec. 18. 19:24
 13/20 anonim ***** válasza:

Ja igen, azok az elegánsabb fajta téli kabátok is nagyon tetszenek egy csajon, de nem tudom mi a nevük...

Előző voltam.

2010. dec. 18. 19:26
 14/20 anonim ***** válasza:

Én a metálos, gothic öltözékeket bírom nagyon.

Pl: [link]

21F

2010. dec. 18. 19:31
 15/20 A kérdező kommentje:
172 cm vagyok, a súlyom kb. 66-68 kg, szóval nem vagyok csontsovány, azt mondják, elég jók a domborulataim, bár a melleim kicsik (ez picit rontja az összhatást). a pasiknak akarok tetszeni, szerintem ez a kérdésből kiderül :) meg persze magamnak, mert az önbizalmamat szeretném mégjobban megnövelni (nem mintha önbizalomhiányom lenne, csak hát nekem is jól esik, ha megnéznek az utcán). Mondjuk én a latexgatyát már túlzásnak tartom a hétköznapokra, szóval ezt mindenképpen hanyagolnám.
2010. dec. 18. 19:54
 16/20 A kérdező kommentje:
Nekem a pasikon az ing és farmer kombináció a kedvencem :)egyébként gyengém az öltöny-nyakkendő, de persze azt se várhatom el, hogy mindennap abban legyen xD kabátnak meg az egyszerű fekete vászonkabát tetszik, amely nem olyan sportos.
2010. dec. 18. 19:57
 17/20 anonim ***** válasza:

[link]

egy ilyen fölső :) + valami farmer+magassarkú :)

2010. dec. 18. 20:27
 18/20 anonim ***** válasza:
semmilyen ruha nem tetszik egy lányon
2010. dec. 18. 22:21
 19/20 anonim ***** válasza:

A magassarkú nekem pl. nem nagyon jön be.

Hogyha tud benne járni egy lány, az vadító, de az ahogy nézegettem ma is, elég ritka.

Már én szégyellem magam mikor látom ahogy bukdácsolnak az utcán.

2012. júl. 17. 19:52
 20/20 anonim válasza:

Szűk, feszülős farmer elsősorban!

Magassarkú vagy tornacipő (pl. converse) vagy magasszárú bakancs vagy csizma)

2013. ápr. 27. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!