Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Bejönnek a cuki lányok is?
Figyelt kérdés
Nem a kifejezetten bombázó csajok hanem az aranyos cuki arcúak.:)2010. dec. 18. 10:13
1/22 anonim válasza:
Nekem kifejezetten a kislányos arcúak.
De azt végképp nem bírom, ha úgy viselkedik, mint egy 8 éves.:)
2/22 anonim válasza:
Én sokkal jobban szeretem a cukikat.
3/22 anonim válasza:
Ha csak külsőből kellene mondani valamit, én inkább cukibb lányt, mert az jó jellemeket takarhat:D de persze nem mindig:(
4/22 anonim válasza:
"Mi az hogy, nagyon is! Törvényesen, és tisztességesen!"
5/22 anonim válasza:
Nekem például pontosan egy ilyen babaarcú leány az akire mindíg emlékszem, több mint tíz év után is.
6/22 anonim válasza:
Nekem csak a cuki lányok jönnek be. Nem szeretem a bombázó arcúakat.
7/22 anonim válasza:
Egyértelmű hogy a cuki a best, csak félek hogy sok telt lány a szép arcával azt hiszi elég a cuki arc. :S pedig ha csak gurulni tudsz nem elég a cuki arc :S:$ (bocsánat ha nincs igazam)
8/22 anonim válasza:
Igen, nagyon bejönnek! :)
Az olyan ártatlanságot sugárzó, fiatalos leánykák... Ők olyan angyaliak :P :P :P
F21
9/22 anonim válasza:
hogyne az olyan lányok néha szebbek akik kislányos arcúak mint a felnőttesebbek
10/22 anonim válasza:
"Mindig és minden körülmények között"
Haverom után szabadon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!