Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsókoljam, vagy várjak?
járok egy lánnyal. 1 hónapja azt mondta h várjunk a csókkal.. de nagyon sok olyan alkalom van h megtehetném. de aztán mégse tezsem mert várunk.. elsö barátja vagyok
fél szerintem még:S
Hány évesek vagytok??
Várj egy hetet és próbáld meg újra, ha akkor sem akarja, várj egy hónapot.
Mitöl fél? Tök jó dolog...
Persze nem sráccal ^^
16/L
Nyugodtan kezdemenyezd, ne vard hogy azt mondja, hogy ne varjunk tovabb
18 f
Eddig minden kapcsolatom max 1 óra elteltével, de csókkal indult. Miért kéne várni vele? Főleg ilyen hosszú ideig?!
Kapd le a csajt és ennyi. Ha szeret, örülni fog neki és le se mászik majd rólad.
Nah ezt nevezem én barom hozzáállásnak utolsó néhány Válaszoló.
A hozzátok hasonló gondolkodású emberek miatt kezdik már 13-14évesen (jobb esetben) a szexet is a fiatalok...
Ha egyszer a lány azt kérte, hogy várj, akkor várj. Bármilyen hihetetlen, de egy rendes kapcsolatban nem a testiség a legfontosabb, hanem az, hogy jól érezd magad a pároddal. Tudjatok jót nevetni együtt, vagy vígasztalni egymást, ha baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!