Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor megtetszik valaki, hogyan tehetnék ez ellen?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem lehet senkim.
Pattanásos vagyok arc, hát, melkas.
Zsíros a pofám.
Alacsony vagyok.
Jah és ne gyertek a kérmekkel meg minden vacakkal mert már minden sz-rt kiprobáltam.
2010. dec. 17. 22:59
2/11 anonim válasza:
Engem is az érzelmek tesznek tropára, megtetszik egy csaj ma hívtam volna el randira erre kiábrándulok belőle minden ok nélkül és egy másik után mennék...
3/11 A kérdező kommentje:
F18 de ez miért fontos?
2010. dec. 17. 23:03
4/11 anonim válasza:
Ha lány lennél akkor azt mondom hogy púderezd magad meg kenj magadra egy csomó bizz-b*szt, és menj el a disco-ba. Azt szedj fel vmi partyarcot. :D És máris nem kell szomorkodni.
De nem vagy az. :D
És igenis LEHET VALAKID!
Személyiséggel, önbizalommal el lehet valamit érni..(saját tapasztalat)
5/11 anonim válasza:
Nem tűntem el csak meg kellet jönnie az ihletnek hogy leírjak valamit. =P
6/11 A kérdező kommentje:
Eddig se sikerült
2010. dec. 17. 23:15
7/11 anonim válasza:
Ne legyél pesszimista! Belekezdesz valamibe úgy hogy "áhh ez biztos nem fog sikerülni" nah AKKOR NEM FOG!
8/11 anonim válasza:
azt ird le miben vagy jo es arra gyurj ra
9/11 A kérdező kommentje:
Okosnak meg viccesnek mondanak. De ezzel nem megyek sokra
2010. dec. 17. 23:36
10/11 anonim válasza:
Hát okos nem vagy mert akkor rájöttél volna már arra hogy ha vicces vagy sokkal könnyebben be tudsz férkőzni bármelyik lány közelébe, de ne túlozd el a dolgot csak add önmagadat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!