Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé visszahúzódó vagyok. Hogy kelthetném fel a lányok figyelmét?
Sajnos a bulizás kizárva, mert egyrészt teljesen elcsendesedek társaságban, másrészt nem tolerálom az alkoholt.
Gitározni szoktam itthon, de nincs még zenekarom (először meg kellene tanulnom szólózni, hogy ne kelljen átpasszolnom vagy kihagynom). Meg a progresszív metál nem igazán érdekli a lányokat. Ráadásul a zenélés is veszélyben, mert nemsokára kidobnak a fősuliról (GDF és utálom az informatikát, csak apám miatt mentem arra a fősulira, mert szerinte reálbeállítottságú vagyok) és mehetek vissza a szüleimhez nógrád megyébe, ahol szinte csak a tankcsapdát szeretik, én meg utálom, az ottani csajok 90%-a ribanc, a többit az utcára se engedik ki (de megpróbálok valami munkát keresni és Pesten maradni, csak szimpla érettségivel nehéz lesz).
19/F
járkálj meztelenül
na az felkelti az emberek figyelmét
Járj meztelenül, akassz egy lámpát a farkadra, és egy pávatollat dugjál a seggedbe.
Mindenki észrevesz majd. :-)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!