Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány, nem ír vissza az iwiwen, minden veszve van?
barátnőmnek is irtam levelet iwiwen, és nem írt vissza. akkor ez most szakítás? EMBER!!! élj már a valóságban!
am elolvasta, aztán msn n megbeszéltük. 1 nappal később hogy elolvasta. naés akkor mivan? nemirt vissza... ilyeneken fennakadni, kapcsold ki a gépet huzz kabátot mer hideg van, aztán gyerünk a való életbe
A válasz megírásának időpontja: ma 22:08
ott a pont kérem..
az iwiw leveleim 80%ára nem válaszol az én barátnőm sem:D
sőt msn-n is sosincs fent...ha van akkor sem ír rám AZONNAL!! na akkor most nem szeret vagy mi?:(
na_jó nem kontrázok tovább:)
haver.. télleg.. mozdulj ki a f*szomba ne a monitor mögül told.. tudod te az milyen szar amikor nem látod a lány nonverbális jeleit miközben kommunikálsz vele? nem tudod mert nincs viszonyítási alapod.. neked a monitor az alap.. de megsúgom.. nincs jobb egy vörösödő lánynál, vagy egy leszegett szemnél, mosolygó szájjal:)
saját magadtól veszed el az örömöt, a tapasztalat lehetőségét te p*cs....
ha nem ír vissza a közeljövőben akkor az jelzés:
fordítom férfi nyelvre:
TAKARODJÁ'!
ne oltsátok szegényt, énis pont igy jártam :'( és sirtam sokat emiatt. Nem a monitor a lényeg. Nem tud, illetve velem együtt, nem tudunk többet csinálni, a lánynál a labda, és akkor mi vagyunk lecseszve?
Kérdező, ha eljutsz holtpontra, akkor kamikaze akció, ha érted... ha arra sem reagál, akkoris leadtál egy nagy súlyt magadról. Hidd el, később úgy fogsz rá gondolni, hogy nem érdemli meg, és helyesen
Nem ir vissza, nehogy azt hidd, hogy veled szúrt ki. Lehet, hogy te lettél volna az, akivel élete végéig élt volna boldogan, de ő magának nem adta meg a lehetőséget hogy megismerjen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!