Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy machoman-el, de nem bír a vérével, várjak rá?
2hónapja ismerkedtünk meg.Nagyon sokat beszélgettünk már és múltkor megjegyezte, hogy örül annak, hogy én nem vagyok olyan aki az ágyába ugrik, nem hitte volna, hogy valaha is egy ilyen nőre akad. Bókolgat,bemutatott a családjának a barátainak. Együtt megyünk bulizni is, viszont hétköznap mintha felszívódna..Tudom, hogy sok dolga van és a családja is zűrös kicsit, de attól dobhatna egy sms-t, nem?
Nem feküdtünk le csak aludtunk már együtt hiányos öltözékben(fehérnemű volt rajtunk!). Még csak azt sem mondhatom, hogy kihasznált mert nem történt semmi csak csók.
Viszont múltkor mondta,hogy 2hete volt együtt egy lánnyal a barátai erre azt reagálták, hogy nem veszed észre milyen rendes és aranyos csaj ül melletted akit megbecsülhetnél!(Még azt is mondták,hogy nagyszó a haverjuktól, hogy keres egy lány, mert egyébként senkit sem szokott)Rosszul esett ez tőle, mert végül is nem vagyunk együtt,de akkor ha tényleg komolyan néz rám ne kufircoljon félre..
Az lenne a kérdésem, hogy töltsem továbbra is rá az időmet vagy ne vegyem komolyan és inkább nézzek egy olyan pasi után aki nem kufircol félre?
Köszönöm a válaszokat!
Csak akkor nem értem, miért mutatott be a családjának meg a barátinak ha nem vesz komolyan..?
Én 20, Ő 21éves. De már megkedveltem annyira, hogy nem menne csak úgy hagynom:S viszont szerelmes nem vagyok..
Köszönöm a válaszokat!
hagyd a francba!
én másfél-két hónapig voltam együtt egy pasival, nagyon aranyos volt mikor találkoztunk, de két találkozás között naponta max egy smst írt, volt hogy az is elmaradt... mindig dicsérgetett, nem feltétlen azért, h feküdjek le vele, igazából külsőre tetszettem meg neki, iwiwen írt rám üzenetet...szóval a lényeg, h annyira még se sikerült felkeltenem az érdeklődését, h nap mint nap keressen ÉS ÉRDEKELJEM. persze ezt elejétől kezdve tudtam és amikor már úgy éreztem ez nem változna, mondtam neki h hagyjuk inkább, ha nem lépünk előre... és nem is akadékoskodott, békében váltunk el, annyi, hogy külsőre bejöttem neki,de a belsőmmel sajna nem varázsoltam el és ezt el kellett fogadnom bármennyire is fájt,jah mert én szerelmes lettem. és inkább kiléptem mint hogy pofára essek. tedd ezt te is, kevésbé fájdalmasabb..
Köszönöm a válaszokat!
Hagytam a fenébe és nem vettem komolyan. Jól döntöttem ugyanis semmi nem változott vele kapcsolatban azóta. Viszont megismertem egy nagyon kedves és vonzó pasit!:) Ééérdekes ő tud keresni MINDEN NAP!:)
KÖSZÖNÖM NEKTEK A SEGÍTSÉGET!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!